in

Konačno smo saznali ime lika koji umire u seriji Moderna Porodica

Trenutak koji su fanovi Moderne porodice dugo čekali je stigao: smrt važnog lika iz serije. *Paznja: tekst sadrzi spojlere*

Kako smo već ranije pisali, postojale su spekulacije o tome da scenaristi planiraju da iz serije izbace Shelley Long, koja u seriji tumači DeDe Pritchett, što se ispostavilo kao istina- Shelley zvanično više ne glumi u seriji.

Reakcije su pomešane. DeDe nikada nije bila najpopularniji član velike porodice, a samim tim su i vesti o njenoj smrti izazvale različite reakcije članova porodice.  Claire i Mitch su se prisećali svog detinjstva na dan majčine smrti , a činilo se da su ostali članovi imali su svoj soptveni način da prevaziću ovaj tragičan događaj.

Haley nije mogla da obuzda svoje porive ka hrani što je, čini se, konačno navelo na razmišljanje po prvi put. Luke nije mogao da prestane da zbija šale, Alex se isprva naljutila na sve njih a onda vodila ljubav sa svojim dečkom, a Goliru su proganjale sve malene DeDe igračkice koje  su deca nekada dobijala na poklon od sada već pokojnog lika. Na drugoj strani, Phil i Cam napravili su grešku pokušavajući da odu za Zapani Holivud na Noć Veštica.

Svi su čekali da dobiju objašnjenje kako je uopšte došlo do smrti DeDe Pritchett, koje su otkrili tek na samom kraju epizode!

Fanovi su znali već mesecima unazad da ih očekuje smrt jednog od likova iz serije. Glasine su nastale nakon što je izvršni producent serije Christopher Lloyd najavio smrt jednog od likova komične serije u desetoj sezoni njenog emitovanja.

Jedna od tema nove sezone je zasigurno i smrt, jer je to ono sa čim normalne porodice moraju da se suočavaju u pravom životu. To nije lako jer je smrt jako teška tema, ali u isto vreme, bilo bi jako čudno da porodica ne prolazi kroz tako nešto. To je samo deo života.” izjavio je Lloyd za Entertainment Weekly.