in

Košarkaš moli Daru Bubamaru da mu se vrati, ona ga ostavila zbog obmane


Košarkaš Nemanja Bezbradica do skoro je bio u vezi sa folk pevačicom Darom Bubamarom, međutim, sportista je napravio grešku koja ga je skupo koštala.

Glavni razlog njihovog raskida bilo je to što Bezbradica nije rekao svojim roditeljima da je u vezi sa folkerkom, već je vešto krio istinu, tvrdeći da informacije koje se plasiraju u medijima nisu tačne. Kada je Dara to saznala, dala mu je šut-kartu i rešila da ga zaboravi.

„Nemanja je shvatio šta je izgubio, pa je seo sa roditeljima i priznao im da je bio u vezi sa Darom, a da ga je ona ostavila upravo zbog njih. Kada su to čuli, nije im bilo svejedno, pa su posavetovali sina da je pozove i traži oproštaj. Njima je najvažnija Nemanjina sreća i ne žele da se nervira zbog predrasuda koje su oni imali o Dari,“ otkriva izvor za Alo.

View this post on Instagram

NOVOGODSNJI SOU🎶💝💖💓TV PINK … @___ceger___ Marina Simic @zile_aleksa_raifovic @zoransekicki @makeupdespot @infinity___production 💖EXIT💝

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

„Kada je dobio zeleno svetlo od porodice, Bezbradica je poželeo da ponovo osvoji Daru. Međutim, ona je sada ljuta i sigurno će joj trebati vremena da mu oprosti. Nemanja na sve moguće načine pokušava da joj se dodvori, zove je po nekoliko puta dnevno, šalje joj poruke… Međutim, odgovora nema. U jednoj od poruka je napisao da bi voleo da se vide, da razgovaraju o svemu i da ima veliku želju da je upozna sa roditeljima,“ kaže izvor.