Prati nas

Televizija

Kraj rijalitija Rob&Chyna?

Rob više ne može da podnosi stres kome je izložen..(foto: Instagram/robkardashian)

Rob više ne može da podnose stres kome je izložen..(foto: Instagram/robkardashian)

Rob Kardashian, koji boluje od dijabetesa tipa 2, i koji je usled komplikacija zbog ove bolesti ali i stresa u četvrtak hitno transportovan u bolnicu Hidden Hills u Kaliforniji, doneo je drastičnu odluku.

Prema izvorima, rešio je da prekine učešće u popularnom rijaliti šou koji prati njegov život sa Blac Chynom, a za koji se sada snima 2.sezona. Međutim, on više ne želi da bude deo tog projekta. Izvor za Hollywoodlife kaže: “On ne želi da učestvuje u rijalitiju, jedino što želi je da živi svoj život sa Chynom i Dream i da ne brine o svojim postupcima dok ga snimaju za TV”.

Brat Kim Kardashian prolazio je kroz naročito težak period kada se posvađao sa Chynom pre Božića, i kada su se razišli, međutim, sada su ponovo zajedno.

“Rob je dosta promenio svoj životni stil, ali ova drama koja se odvijala sa Chynom ga je načinila depresivnim”, otkrio je izvor za People, i dodao: “Bio je na užasnoj dijeti. Nije brinuo o sebi i zato je ponovo bolestan.”

Pritisak kome je bio izložen očigledno je loše podneo, pa su ovakve mere bile neophodne.

loading...
2 komentara

2 Comments

 1. blblb

  30. 12. 2016. at 18:17

  Tračaro, izvor ti je Hollywoodlife, koji je najpoznatiji širom Amerike kao parodija od vesti jer samo šire laži i prepoznatljivi su i po tome da sami izmišljaju priče. Čak je u jednom momentu ove godine Justin Bieber na svom instagramu objavio da niko ne sluša šta pričaju jer samo šire laži.
  Molim vas, kada pišete već za popularniji sajt u Srbiji, informišite se bolje. Ili mene zaposlite, za sada sam znala više o svemu što ste pisali nego što ste znali vi novinari koji pišete ovo.
  Topli pozdrav.

 2. Lidija

  31. 12. 2016. at 12:10

  Kakav prasac!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Televizija

To Top