Prati nas

Događaj

Kraljevsko venčanje: venčali se Meghan Markle i princ Harry

Britanski princ Harry i američka glumica Meghan Markle venčali su se u kapeli Svetog Džordža u dvorcu Windsor, na ceremoniji kojoj je prisustvovalo preko 600 zvanica. 

Marklova je stigla do kapele “rols rojsom” prešavši 16 kilometara od hotela, a sa obe strane puta pozdravljale su je hiljade ljudi. Njenu haljinu je dizajnirala Clare Waight Keller, ispred francuske modne kuće Givenchy.

Mladu je do oltara doveo britanski prestolonaslednik, otac mladoženje princ Charles, jer otac Megan Markl nije mogao da dođe u Veliku Britaniju zbog lošeg zdravlja.

Više hiljada ljudi okupilo se jutros na ulicama ispred dvorca Windsor, a većina njih je tu kampovala tokom noći kako bi zauzela što bolju poziciju za praćenje venčanja princa Harryja i njegove izabranice Meghan Markle koje je počelo oko podneva.

Današnje venčanje je privuklo ogromnu međunarodnu pažnju i očekuje se da će prenos gledati desetine miliona televizijskih gledalaca širom sveta.

Među zvanicama su američka voditeljka Oprah Winfrey, glumac Idris Elba i pevač James Blunt, kao i bliska prijateljica mlade teniserka Serena Williams sa suprugom. Tu su i David i Victoria Beckham, kao i George Clooney sa suprugom Amal.

1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    19. 05. 2018. at 21:10

    Venčanica je ispod proseka, toliko je jednostavna da je ispala banalna. Za jedno kraljevsko venčanje nije smela biti tako svedena, makar mali detalj koji bi je učino jedinstvenom je bi neophodan. Megan je na venčanje pozvala samo majku, kao da nema ni jednog prijatelja, drugaricu, ikoga na ovom svetu osim majke, to mi se nije dopalo. Previše selebritija na ovom venčanju je teška seljana. Nisu oni ni tako mladi ni tako drugačiji kako se predstavljaju. Uglavnom, mislim da su sveli kraljevsko venčanje kavih je svega nekoliko u sto godina na banalan nivo i smešan sve sa Džordž Klunijem u onim klovnovskim cipelama.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top