Kreće haos: Vendi ušla u kuću VB, ispala Vesna!

U Kuću Velikog brata večeras se uselila nova stanarka – Vesna Vukelić Vendi.

Pevačica je izjavila da je ona filozof, psiholog, psihijatar, mislilac i doktor duše. “Zato što je tamo mesto inteligentnim ljudima. Oni koji nisu, ja imam jednu parolu, ponoviću je, muve ne ubijam iz topa i teškom artiljerijom, nego muholovkom,” izjavila je Vendi pre ulaska u kuću, dok su je muškarci u kostimima Darth Vadera iz serijala Ratovi zvezda ispratili do ulaza.

Pretpostavlja se da će Vendi u kući napraviti pravi haos, s obzirom da je sa Majom Nikolićim u konfliktu još sa Farme, a sa Vesnom da Vinčom je nekoliko puta bila u verbalnom konfliktu.

“Što se tiče Vesne, nju ne poznajem, ona ima problem sama sa sobom, a Maju Nikolić zovem Marko Mario del Tintoreto i to je ubuduće njeno ime. Upamtite to ime!”

UPDATE: Vendi je uspela da napravi pometnju u prvom minutu ulaska u Kuću. Nakon što je naterala sve ukućane da ustanu da bi se pozdravili sa njom, Maji je poručila da će se sa njom pozdraviti kada izađe iz kuće, nakon čega je Maja pobegla u kuhinju, dok je Vesna poručila da sa njom neće da komunicira, a potom je promenila mesto sedenja.

UPDATE 23:23: U humanitarnom glasanju, najmanje glasova imala je Vesna da Vinča, koja je napustila kuću.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top