in

Kristijan na kolenima molio ženu da ga ne ostavi: Da li mu je oprostila?


(foto: Twitter)
(foto: Twitter)

Nakon burnog ljubavnog života na Farmi, mnogi su se zapitali šta će biti sa brakom Kristijana Golubovića. Bivši učesnik rijalitija je za Kurir priznao da je celu noć plakao i molio suprugu Ivanu da mu oprosti.

„I dalje peglam situaciju s Ivanom! Preksinoć je bilo strašno, oboje smo plakali. Ma idi! Te Stanija, te Balerina, te Biljana. Zamerala mi je sve, ali ja sam joj rekao da sam za potrebe šoua svašta radio. Ona zna da sam ja lutka i da je nikad ne bih prevario! Nema od toga ništa! Koja Stanija, koja Balerina?! Pa mene startuje 10.000 riba dnevno. Kad bi se nervirala za svaku i slabila ovoliko, umrla bi za mesec dana. U mom duhu je da se s devojkama slobodnije ponašam. Znam da nije u redu jer sam oženjen, promenio sam se posle 46 godina života. Ivana zna moju narav i ubedio sam je da nisam imao seks sa Balerinom, ali ipak misli da sam se zaljubio u nju“, priznao je Kristijan.

„Ubeđivao sam je: ‘One postoje, ali ja sam kod tebe i deteta. Da sam s njima i da mi nije stalo do tebe, rekao bih ti – zaljubio sam se kao degen na Farmi i zbogom, doviđenja!'“, prepričao je Golubović kako je tekla rasprava.

Golubović želi sina (foto: Twitter)
Golubović želi sina (foto: Twitter)

Dodao je da će nastaviti da se bori za svoj brak i otkrio je koji su mu planovi za budućnost.

„Hoću da dobijem sina, kao i da otaljam ovaj dug prema državi. Na Farmi sam bio da zaradim novac, koji sam poklonio ćerki za stan u Kraljevu. To mi je bio cilj, a ujedno i da pokažem ljudima kakav sam u duši“, završio je bivši farmer.