Prati nas

Bizarno

Kylie Jenner brani svoju kozmetiku nakon što je loše ocenjena

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Niko ne može da ospori da je nova linija kozmetike mlade Kylie Jenner trenutno veliki hit u svetu. Ali bez obzira na to, Better Business Bureau je liniji dao neprolaznu ocenu.

Fanovi su se momentalno pobunili, složni da kozmetika nije zaslužila toliko nisku ocenu. Na kraju krajeva, svaka nova linija se rasproda u roku od par minuta od kada je puštena u prodaju.

Rijaliti zvezda se potom oglasila kako bi branila svoje proizvode.

“Vi ste razlog zbog kojeg nastavljam da radim, i zbog kojeg sam motivisana da Kylie kozmetiku napravim što je bolje moguće. Stalno učim i trudim se da svi budu srećni. Pošto je toliko vas stalo na stranu moje linije, srećna sam da vas obavestim da je BBB promenio svoju ocenu.”

“Prodala sam milione Lip Kitova, a u međuvremenu sam dobila mnogo dobrih komentara. Dosadilo mi je da se ljudi mešaju u moj posao. Volim sve što je vezano za Kylie kozmetiku i uradiću sve da ona bude što bolja za vas. Ne želim da odgovaram hejterima, ali vi treba da znate kako stoje stvari. Volim vas sve, i izvinjavam se svima koji su se žalili na uslugu koju su dobili”, napisala je Jenner na svom Instagram profilu.

Izgleda da se sve na kraju završilo kako treba.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top