in

Lijana Savić: Plakala sam zbog Karleušinog komentara, ali je surovo iskrena


Mlada Novosađanka Lijana Savić skrenula je pažnju na sebe učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda i svoje pojavljivanje u najgledanijem šou programu shvata veoma ozbiljno.

Prilikom gostovanja na jednoj novosadskoj televiziji Lijana je otkrila da se za svako svoje pojavljivanje u  muzičkom takmičenju ozbiljno priprema, da zajedno sa saradnicima bira pesme, razmišlja o scenskom nastupu i tome kako će izgledati.

„Ovo je najgledaniji format u našem regionu i ja sam svesna da je izuzetno bitno da svi kandidati budu svesni gde su došli. Napravila sam ozbiljan pristup svom učešću, maksimalno se trudim oko svoje prezentacije, ali se nekada dese stvari i situacije na koje ne mogu da utičem. Kad sam krenula na snimanje prvog kruga imala sam saobraćajnu nezgodu i to je svakako uticalo na moju interpretaciju na Grandovoj sceni, ali sam se ja trudila da to sakrijem od žirija i da oni ne znaju da sam samo sat vremena pre tog nastupa imala ogromnu traumu,“ rekla je Lijana, koja je publici postala dodatno interesantna zbog činjenice da je završila Medicinski fakultet.

Ona je zatim dodala da pažljivo sluša komentare članova žirija i da svoje nastupe gleda mnogo puta kako bi videla gde je napravila grešku.

„U žiriju sede zaista ogromne zvezde i samo neko ko nije svestan sebe može da pomisli da zna nešto više i bolje od ljudi koji su izgradili takve karijere. Ne kažem da mi je prijatno da slušam kada me kritikuju, ali sam svesna da i kada mi kažu nešto loše, da je to za moje dobro. Karleuša je često surovo iskrena, jednom sam čak i plakala zbog njenog komentara, ali kad pogledam snimak vidim da je imala pravo i da je samo na meni da li ću uvažiti njene kritike ili se zanositi time da neko ima nešto lično protiv mene. Marija Šerifović je isto realna, kao i Bosanac. Ana Bekuta je sjajna žena i njeni komentari su mi vetar u leđa, a značili su mi i komplimenti koje sam dobila od Ace Lukasa. Iako je Viki mnogima na tapetu, ona je takođe neko ko ume da bude realan,“ rekla je Lijana.