in

Lil’ Kim nakon brojnih operacija kao porcelanska lutka!

Lil Kim kao porcelanska lutka ( foto: instagram )
Lil Kim kao porcelanska lutka ( foto: instagram )

Američka pevačica Kimberly Jones, koja je poznatija kao Lil’ Kim, nedavno je posetila Majami, pa je par fotografija sa tog putovanja podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

Pevačica je imala veliki broj estetskih operacija na svom licu, koje su jako vidljive na fotografijama koje je objavila. 

Miami Heat!!! ???

A photo posted by Lil’ Kim (@lilkimthequeenbee) on

Ova 42-godišnja zvezda, usled brojnih promena na svom licu, potpuno je promenila lični opis, pa su fanovi izrazili zabrinutost za ovu reperku, što se može videti i po komentarima na njenim fotografijama. „Lil’ Kimina transformacija je toliko tužna, molim se da niko toliko ne mrzi sebe kao ona“, „Lil’ Kim je najbolji primer koliko je unutrašnje samopouzdanje bitno,“ samo su neki od komentara njenih fanova koji je osuđuju zbog preterivanja. Međutim, postoje i obožavatelji koji joj svojim komentarima pružaju podršku: „Lil’ Kim je potrebna ljubav, podrška, razumevanje, a ne sramoćenje i osuda“. 

Sve transformacije na licu Lil' Kim u proteklih 17 godina (foto: Instagram)
Sve transformacije na licu Lil’ Kim u proteklih 17 godina (foto: Instagram)

Lil Kim je za Billboard portal izjavila da je njena karijera stagnirala jer je morala da obavlja svoje majčinske dužnosti, ali da je njena 19-mesečna ćerka Royal Reigna sada dovoljno odrasla, te da uskoro ponovo planira povratak na muzičku scenu nakon pauze od 11 godina.

„Već duže  vreme sam fokusirana samo na svoje dete, nisam uopšte razmišljala o muzici, ali sada kada ona ima 19 meseci, planiram da se vratim muzici. Ona voli da pleše uz muziku, pa me je tako i motivisala da se ponovo vratim stvaranju muzike,“ rekla je pevačica.