Search
Close this search box.

Dobro ih znamo, ali ih jedva prepoznajemo…

Dok pojedine zvezde decenijama izgledaju isto i mladoliko, ove poznate ličnosti su se drastično promenile tokom godina. Mnoge sigurno ne biste mogli ni da prepoznate. 

1. Renee Zellweger (foto: Rex/WENN)

O ovoj glumicu su svi pričali kada se pojavila na Elle žurki 2014. godine. Izvor za People magazin je otkrio da je niko nije prepoznao. Zbog cele priče, mnogi su pretpostavili da se glumica podvrgla plastičnoj hirurgiji, ali ona tvrdi nešto drugo.

„Izgledam drugačije zato što vodim drugačiji, srećniji i mnogo ispunjeniji život. Prijatlji mi kažu da izgledam smireno, zdravo. Dugo se nisam tako osećala“, otkrila je glumica.

2. Val Kilmer (foto: Screenshot/WENN)

Ovaj zavodnik se jako promenio tokom godina. Ugojio se toliko da ga je bilo teško prepoznati. Međutim, mediji su ponovo obratili pažnju na njega kada je 2014. drastično smršao. Motivacija za gubitak kilograma bila je nova uloga. Iako je u tom periodu delovao jako zdravo, par meseci nakon toga otkriven mu je tumor u grlu. Iako se pričalo da glumac ne želi da se leči zbog religijskih stavova, ovi navodi su kasnije demantovani.

3. Meg Ryan
(foto: WENN)
(foto: WENN)

O drastičnoj promeni ove glumice se godinama pričalo. Šta je tačno razlog njene promene, i dalje se ne zna. Naravno, glasine o plastičnoj hirurgiji postoje, a počele su da kruže još početkom 2000.

4. Lil Kim
(foto: WENN)
(foto: WENN)

Kraljica transformacije je definitivno Lil Kim. Deluje ako da reperka svaki put izgleda drugačije. Njen nos, usta, brada, obrve izgledaju drugačije na gotovo svakoj fotografiji. Kada se skoro pojavila u Majamiju, čak je i njen ten postao mnogo svetliji. Sada više liči na lutku nego na sebe od pre 20 godina.

5. Anjelica Huston Anjelica Huston

Ova glumica je u par navrata otvoreno pričala o plastičnim operacijama i drugim tretmanima za ulepšavanje, uključujući i botoks. Ona kaže da je sve probala, ali je definitivno najgore iskustvo imala sa botoksom jer je posle danima patila od glavobolje.

POSLEDNJE VESTI