Lindsay Lohan (ipak) na rehabilitaciji – ili ne!

Rešila da pazari elektroniku
Gde je sada Lindsay?

Iako je prema sudskoj presudi u centru za odvikavanje trebalo da provede 90 dana, Lindsay Lohan napustila je kliniku Morningside nakon sat vremena!

Problematična glumica trebalo je juče ujutru da započne tromesečni proces rehabilitacije i odvikavanja od alkohola, na koji je osuđena nakon što je prekršila uslovnu kaznu, na kojoj je bila jer je 2012. godine lagala policajce nakon udesa u kome je učestvovala.

Ona je u kliniku Morningside recovery u Kaliforniji došla u četvrtak ujutru, ali je nakon manje od sat vremena otišla. “Gospođica Lohan je prekršila svoju uslovnu kaznu, to je sada potpuno jasno,” izjavio je okružni tužilac.

Rešila da pazari elektroniku

Zanimljivo je da je LiLo uslikana u radnji sa elektronskim uređajima, u trenutku kada je njen advokat pred sudijama tvrdio da je već u centru za odvikavanje.

UPDATE 20:08 – Trenutna lokacija problematične glumice je nepoznata – dok jedni tvrde da se zaputila u Njujork, kako bi se prijavila u Seafield centar i započela rehabilitaciju, drugi kažu da joj malo vremena preostaje, jer bi sudija mogao da izda nalog za njeno hapšenje ukoliko uskoro ne dobije dokaz da je počela sa terapijama.

P.Ž./Tračara
Foto: Splash

Povezane vesti

Back to Top