in

Lindsay Lohan javno prozvala verenika da je vara, pa on pokušao da je ubije!


(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Pevačica i glumica Lindsay Lohan verena je za ruskog milionera Egora Tarabasova, ali igleda da u njihovoj vezi ne cvetaju ruže.

Lindsay je u petak na Snapchatu objavila video u kome je spomenula da je Egor ljut na nju: „Moj verenik je stvarno jako ljut na mene, ali ja pijem vodu kako bih ga nagovorila da dođe kući. Dušo, dođi kući, molim te“, rekla je ona.

Narednog dana je postavila fotografiju sa verenikom na Instagram, ali mu je zamutila lice i napisala: „On se obukao u crno, a ja u belo“, citirajući popularnu pesmu Bang Bang.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Kasnije je objavila još jednu fotografiju na popularnoj društvenoj mreži: „Hvala što večeras nisi došao kući. Slava menja ljude“, dodala je u opisu slike.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ubrzo nakon ovoga, podelila je Tarabasovu fotku uz opis: „Vau, hvala vereniku sa ruskom k*rvom“, što se odnosilo na Dashu Pashevkinu, čiji je profil od tada deaktiviran. Posle je objavila video na kome se njen verenik provodi na jednoj žurki i optužila ga da je vara sa pomenutom devojkom, dok je na Twitter postavila svoju sliku sa snimanja filma iz 2009. godine sa trudničkim stomakom, nagovestivši da je možda u drugom stanju.

https://twitter.com/lindsaylohan/status/757043635674382336

Cela ova drama eskalirala je sinoćnim dolaskom policije u njihov dom, koja je razvalila vrata nakon što su ih susedi pozvali je Lohanova zapomagala da je verenik davi i da želi da je ubije. Međutim, kada su organi vlasti upali u stan, nikog od njih dvoje nije bilo u njemu.

Napomenimo, Linsay i Egor su bili u vezi osam meseci, nakon čega je usledila veridba, a njima blizak izvor je za Us Weekly tvrdio da je Tarabasov jako zaljubljen u Lohanovu. „On je voli, štiti je i drži je podalje od nevolja“, rekao je on, pa nam ostaje da vidimo da li je njegova navodna prevara istina ili samo još jedan od ispada problematične zvezde Lindsay.