Lindsey se prvi put predozirala sa 18 godina!

Michael predviđa kraj karijere svoje ćerke ukoliko se ovaj put potpuno ne oporavi
Michael predviđa kraj karijere svoje ćerke ukoliko se ovaj put potpuno ne oporavi

Otac Lindsay Lohan izneo je u javnost do sada nepoznate detalje o svojoj ćerki i otkrio da su njeni problemi sa drogom počeli mnogo ranije nego što smo svi mislili.

Moja ćerka je snimala film My Luck u Nju Orlenasu kada su me zvali i rekli mi da se predozirala kokainom” ispričao je otac ove zvezde, Michael Lohan, za britanski Sun, ovime negirajući njenu izjavu da je kokain probala 4-5 puta u životu. “Neko od njenih asistenata joj je dao drogu, a kada sam to saznao toliko sam pobesneo da sam otišao do kuće, uzeo pištolj i bio spreman da ga ubijem“.

Michael Lohan je, inače, poznat američkoj policiji zbog svog problematičnog ponašanja, brojnih pronevera i sitnog kriminala pa je u nekoliko navrata bio i hapšen. Zbog problematičnog života pod pritiskom, Michael se odao i alkoholu, pa je privođen i zbog toga. Ipak, ovaj put Michael sasvim trezan i navodno izlečen od svojih zavisnosti daje svoj odgovor na pitanja o tome šta je to pošlo naopako u životu njegove ćerke.

Prema njegovim rečima, Lindsay je počela da konzumira narkotike kada su se on i njena majka Dina razveli, jer nije mogla da podnese njihov rastanak.

Glumica je trenutno (po šesti put) na rehabilitaciji po sudskoj naredbi nakon saobraćajne nesreće koju je izazvala prošle godine.

Ako Lindsay posle ovoga opet posrne, mislim da će njenoj karijeri u Holivudu biti kraj. Ali nadam se da će uz podršku cele svoje porodice prevazići ovaj problem.” zaključio je Michael koji je imao veoma nestabilan odnos sa svojom ćerkom od početka njene karijere.

Foto: Crushable / U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top