Prati nas

Serije

Lisa Kudrow ne želi opet u ‘Prijatelje’

Lisa Kudrow sigurna je da se nastavak ”Prijatelja” neće desiti

Poznata američka glumica Lisa Kudrow, koja se proslavila ulogom Phoebe u seriji Prijatelji, izjavila je da ne bi glumila u seriji, ukoliko bi došlo do ponovnog okupljanja glumačke ekipe. Fanovi širom sveta biće razočarani.

Lisa Kudrow rekla je da Prijatelji danas ne bi bili isti. Jedna od najpopularnijih serija svih vremena danas bi izgledala poptuno drugačije i bila bi čak i malo dosadna.

”Prestara sam. Nemam nikakvu želju da vidim šta bi likovi serije radili kroz deset godina. Kao roditelji bili bi odgovorni i to više ne bi bili stari Prijatelji”– rekla je Lisa i dodala: ”Naravno da bih snimala nastavak seriju, ukoliko bismo se svi okupili. Pod tim ne mislim samo na glumce nego i na scenariste i producente.”.

49-godišnja glumica takođe je prokomentarisala nedavne spekulacija o snimanju filma istoimenog naziva. ”Pojavio se trač o filmu. Ja sam znala da to ne postoji, film nikad nije planiran. Međutim, u pitanju je bila dobra nameštaljka. Neko je odradio fotografiju, na kojoj je to delovalo stvarno i objavio. Ljudi su to objavljivali na Twitteru i na trenutak sam pomislila da se film stvarno snima i nisam mogla da verujem da me nisu zvali! Sjajna nameštaljka”– objasnila je duhovita Kudrow.

”Prijatelj” su i dalje jedna od najpopularnijih serija na svetu

D. J. / Tracara.com

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Neda

  24. 07. 2013. at 16:07

  U pravu je,ne bi to bilo isto,a nije ni realno da bude.

 2. Maja

  24. 07. 2013. at 16:33

  glupost…..Ne vidim smisao nastavka tinejdzerskih serija ili serija tipa Cari, Smallwille ali serija Prijatelji i tekako moze imati nastavak. Pobogu radi se o prijateljima sta ima veze koliko je godina proslo ,prava prijateljstva traju za ceo zivot. I opste ne moraju svi da budu roditelji i da imaju druge obaveze ,ja recimo cisto sumnjam da bi se lik Joey-a skrasio i ozenio posle toliko godina, moze tu mnogo toga da se uradi i serija bi sigurno bila uspeh.

 3. van der woodsen

  24. 07. 2013. at 22:23

  Izvini sto bi bilo lose da se Cari nastave ja sam licno obozavao tu seriju

 4. S.

  25. 07. 2013. at 03:11

  Iako sam jedan od najvećih fanova serije (znam napamet sve sezone, scene, dijaloge) uopšte ne bih voleo da rade nastavak.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Serije

To Top