in

Ljubav nije nestala: Rasta otkrio šta oseća prema Ani Nikolić

Danas, četiri godine od kraha braka, reper je otkrio šta oseća prema Ani


Reper Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić tajno su se venčali 2016. godine na intimnoj ceremoniji bez velike pompe.

Njihova veza mnoge je u početku iznenadila, kao i to što su veoma brzo od kada su uplovili u vezu odlučili i da je ozvaniče.

Međutim, posle godinu i tri meseca braka oni su odlučili da se razvedu. U međuvremenu su dobili ćerku Taru koja je postala centar njihovog sveta.

Danas, četiri godine od kraha braka, reper je otkrio šta oseća prema Ani:

„Upoznali smo se na snimanju njenog albuma, ona je došla i mi smo se osetili, to je profunkcionisalo, bilo je obostrano. Odmah smo bili nerazdvojni, provodili od 00 do 24 zajedno. Živeli smo za isti cilj i to se oseti, ljude ne možeš da lažeš, oni se sažive sa onim što osete. Laganje ili glumatanje kratko traje. Mi smo bili par i kada bi samo ljubav bila u pitanju bilo bi to to. Ja sam to uradio iz ljubavi. Mi ćemo celog života biti zajedno u nekom obliku i ne mogu da nemam emociju prema majci svog deteta i posle svega što smo prošli. Nekada sama emocija i strast nisu dovoljne za funkcionisanje, posebno kada se dete pojavi u priči,“ pričao je Rasta.

„Ja nikad to nisam shvatao kad su mi ljudi pričali, a onda sam postao svestan i promenio mi se način razmišljanja o životu. Ljubav se nije izgubila, to je bila prevelika ljubav i strast, a dočekale su nas ozbiljne životne stvari za koje zajedno ne bismo bili spremni. Mi jedno drugo neverovatno osećamo i kada ne pričamo, ali nisu strast i ljubav dovoljne za skladan brak,“ rekao je Rasta u emisiji „Sceniranje“.

Reper je otkrio i čime ga je Ana osvojila:

„Najviše sam voleo kod Ane njeno na prvu loptu, ne vaganje emocijama, šta će da se desi, kod nje sve na prvu i iskreno. To mi se jako svidelo i kada vidite to kod nekog ako ste spremni da budete sa takvom ženom, to je nešto što ceniš. Bio sam u svetu gde svi glumataju, a odnos sa njom je takav kakav je, nema ništa iza kulisa,“ zaključio je pevač.