in ,

Ljubomorne žene napale Daru Bubamaru zbog mešanja grudima!


Darino bujno poprsje ju je umalo koštalo glave (foto: Facebook)
Darino bujno poprsje ju je umalo koštalo glave (foto: Facebook)

Dara Bubamara je na nedavnom nastupu u austrijskoj prestonici preživela pravu dramu.

Novosadska pevačica je poznata po veoma atraktivnim nastupima pred publikom pa se tako i ovog puta previše uživela i pred nekolicinom muškaraca mešala svojim (pre)bujnim poprsjem. Momci su naravno bili oduševljeni – njihove supruge ipak ne toliko! Naime, pet besnih i ljubomornih žena nasrnulo je na pevačicu koju je od razjarene mase spasao menadžer, sakrivši je u toalet.

Pevačica na jednom od svojih nastupa u (pre)dekoltiranoj haljini (foto: Facebook)
Pevačica na jednom od svojih nastupa u (pre)dekoltiranoj haljini (foto: Facebook)

„Dara je na tom nastupu bila živa vatra. Izgledala je izazovno i već na početku nastupa se osećalo da će biti nevolje. Na sebi je imala provokativnu haljinu, u kojoj su njene bujne grudi bile u prvom planu. Čim je počela da peva, oko nje su se okupili gosti, koji su je obilato kitili evrima. Pojedinci su se toliko zaneli da su krenuli da je ljube i grle, a ona, kad je videla da vade novčanice, još više ih je provocirala. To su sve posmatrale njihove žene, kojima se uopšte nije dopalo to što im muževi pipaju pevačicu“,  priča izvor koji se našao na licu mesta, a prenosi Kurir Stars, i nastavlja:

„Nakon nekog vremena, njih pet su prišle podijumu i bukvalno odvukle svoje muškarce od folkerke. Jedna joj je čak otela mikrofon i počela da je vređa. Dara je stajala zbunjeno i nije znala šta ju je snašlo. Odjednom su na sve strane počele da lete stolice, čaše, flaše i tanjiri, a ubrzo su usledile vriska i opšta bežanija. Ko zna kako bi se sve završilo da menadžer ovog veselja nije intervenisao i smirio pobesnele svatove. Dara je imala sreću jer je, uprkos prekinutom slavlju, isplaćena za svoj nastup“, kaže na kraju očevidac koji je prisustvovao ovom veselju u Beču.

Pevačicin komentar o ovom incidentu ipak nismo uspeli da čujemo.

stars-naslovna