Lola Kirke objasnila zbog čega se nije izdepilirala za dodelu Zlatnog globusa

U nedelju je u Kaliforniji održana 74. Golden Globe dodela nagrada i, kao i uvek, veče su obeležili zanimljivi i intrigantni događaji.Ryan Reynolds Andrew Garfield ukrali su slavu Ryanu Goslingu, Meryl Streep je održala govor o kome će se dugo govoriti, a Lola Kirkejunakinja filma Fallen, pojavila se na dodeli u divnoj roze haljini golih ramena u kojoj se jasno videlo da se glumica nije zamarala depilacijom i preteranim sređivanjem za ovaj događaj.

Naime, ona je na crveni tepih došla neobrijanih pazuha, što je izazvalo momentalnu reakciju publike i medija. Lola je izjavila da je htela da zadrži taj “hipi” izgled koji je u skladu sa njenom ulogom u Amazonovoj seriji Mozart in the Jungle: “Kada sam dobila ulogu, otkrila sam da je žena koju treba da portretišem hipi domaćica i pomislila sam: ‘Oh, to je kul, ni ona verovatno ne bi brijala pazuh’. Ali onda su joj promenili neke karakteristike i trebalo je da snimim scenu gde domaćica raspakuje namirnice u haljini bez bratela. Kada sam došla na snimanje, rekla sam reditelju: ‘Hej, ja se ne brijem ispod pazuha. Da li misliš da Hailey (njena uloga u seriji) treba? Ako kažes da, razumeću u potpunosti, ali mogu da ti nabrojim razloge zašto ne bi trebalo.’ On je na to rekao: ‘Podigni ruke da vidim’.”

Lola Kirke na Golden Globe dodeli nagrada (foto: infobae)

Glumica je dalje nastavila: “U sobi je u tom trenutku bilo oko 30 članova ekipe, od kojih su većina bili muškarci, kada sam podigla ruke u vazduh. Reditelj je prišao, pažljivo ispitivao moje pazuhe i razmišljao, a zatim je rekao: ‘Mislim da bi trebalo da ih obriješ’. Odgovorila sam: ‘Ok, to je kul, ali mislim da bi bilo interesantno da budeš prvi muški režiser u čijem će se ostvarenju pojaviti žena sa dlakama ispod pazuha, a ti nećeš ni obratiti pažnju na to’. Malo je promislio i rekao: ‘Okej. Ostavi tako'”.

26-godišnja glumica je, pre dodele, na društvenoj mreži Instagram podelila video na kom se vidi da se za događaj spremala opušteno igrajući u donjem vešu, a post je pregledan skoro 3 miliona puta, iako ona ima samo 17 hiljada pratilaca.  

Red carpet ready! Видео запис корисника Lola Kirke (@lolakirke) дана

Lola je jedna od retkih poznatih ličnosti koje se zalažu za prirodan izgled i nije dozvolila Holivudu da promeni njeno viđenje lepote.

Povezane vesti

Back to Top