in

LUDA NASTA Biljana Srbljanović upala na snimanje turbo-folk spota


srbljanovic-pavkovic

Biljana Srbljanović preživela je stres, javljaju domaći mediji. Zbog čega? Zbog nesnosne turbo-folk buke, koja se širila zgradom u kojoj ona živi u noći između četvrtka i petka.

I kao u epizodi serije Otvorena vrata koju je spisateljica stvorila devedesetih, nije mogla da se naspava zbog nepodnošljive novokomponovane muzike Ivane Pavković, mlade zvezde Granda.

„Naravno da su nastavili da snimaju sve dok se producentu nije dopao i poslednji kadar beslovesne mase klinaca u pijanom stuporu. Naravno da ja nemam kako da se zaštitim i ko me j… što sutra radim,“  napisala je Srbljanovićeva na facebooku.

Sa druge strane, pevačica je u izjavi za Blic rekla da Biljana nije bila nimalo prijatna kada je upala na snimanje spota, a da je došla bez ikakvog razloga.

„Svakako da nam ona nije prekinula snimanje, samo smo napravili pauzu kada je ona ušla. Tada sam se šminkala u drugoj prostoriji, ali znam da Biljana nije bila nimalo prijatna, verovatno je nečim bila izrevoltirana. Mi smo regularno prijavili snimanje policiji i na ulazu zgrade stavili obaveštenje za sve stanare, pa je logično da se niko nije žalio, ne znam šta je njoj smetalo,“ kaže ona.