Prati nas

Vesti

Lukas i Ceca snimaju rijaliti

U pitanju je muzički rijaliti koji će imati 15 epizoda

Aca Lukas i Svetlana Ceca Ražnatović došli su do zanimljive ideje da zajedno snime rijaliti od 15 epizoda, koje će biti emitovane na televiziji koja bude dala najbolju ponudu.

Kako piše Star magazin, Lukas već neko vreme želi da snimi muzički rijaliti sa nemačkom licencom, a savršenog partnera je pronašao u Ceci.

”Aca je razmišljao dugo o ovom projeku i nakon što je pričao sa Cecom, odlučili su da snime 15 epizoda. Scenario će biti baziran na tome da su Aca i Ceca domaćini koji će u svakoj emisiji ugostiti osam svojih kolega iz različitih muzičkih žanrova. Svaka epizoda biće snimana na različitim lokacijama, poput dvorca Dunđerski, Ohrida i drugih atraktivnih destinacija… Oni će sačekati osam kolega, sa kojim će spremati hranu, ručati, šaliti i publika će imati priliku da ih vidi u situacijama u kojima do sada nije mogla”, objašnjava izvor blizak pevaču, pa dodao:

”Nakon toga će premestiti na stejdž gde će pevati po dvoje. I to će biti zanimljivo jer će Ceca pevati na primer sa Vesnom Zmijanac, ona će izvesti jednu njenu pesmu, a onda će Vesna Cecinu. Biće to nešto potpuno novo na našim prostorima i nema sumnje da će milioni gledalaca uživati u tom muzičkom rijalitiju”, otkriva izvor iz produkcije.

Ovu vest je potvrdio i Aca koji je za isti magazin izjavio: ”Istina je da ćemo snimati taj projekat. Treba da se satanemo i detaljno dogovorimo oko toga, jer će to biti ozbiljan projekat. Pričaću detaljno na tu temu kada sve bude zvanično”.

6 komentara

6 Comments

 1. Nina

  09. 08. 2018. at 08:45

  Ma sve trcim da gledam tvoju telecu glavu i tu raskezenu oko glave pored tebe, jok.

 2. Onlythebrave

  09. 08. 2018. at 10:01

  Isključi aparate

 3. Mara

  09. 08. 2018. at 13:23

  Verujte na rec da niko nece da pozuri na tv da gleda lukasa…ono njegovo bagovanje usled koke je dovoljno bilo tesko u grandu gde je imao ekipu za zez

 4. Sofija

  09. 08. 2018. at 14:43

  Voditelj za ovo bi idealno bio Sergej Ćetkovic kulturan, zgodan i sarmantan. Uz njega bi strava bila Emina Jahovic, visoka, lepa kulturna. Ali ovo dvoje pomenutih u clanku totalni promasaj…..

 5. Lola

  09. 08. 2018. at 14:43

  Super ideja za emisiju. Nadam se da ce uspeti da realizuju.

 6. Mara

  09. 08. 2018. at 16:47

  Trebalo je mozda Cecu samo da ubace, nju narod i voli da gleda. Bez obzira na sve ima onaj taj gram harizme. Za razliku od ove brain dead spodobe. Eventualno pored nje neko ko zna da se ponasa, sa muske strane. Zeljko npr.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top