Search
Close this search box.

Ma koga ovo zanima?! #4

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vreme je da vidimo šta rade vaše omiljene ličnosti koje vas uopšte ne zanimaju!

Zorica Marković je protekle nedelje još jednom opravdala svoj nadimak koji ima u estradnim krugovima – Profesorka bontona. Kada kažemo da je neka pevačica ispljuvala nekoga, uglavnom to mislimo metaforički, ali, Zorka je uspela da nadmaši samu sebe, te je tako u jednom emisiji bukvalno – ispljuvala vodom voditelja, a potom pokušala da ga udavi. Svi su se smejali kao da je leto, a oni na plaži. Ne verujemo da je voditelju bilo toliko prijatno. Mora da je jako tolerantan. Prilažemo snimak.

Lotar Mateus je, navodno, potpisao ugovor sa jednom nemačkom televizijom, kako bi snimio rijaliti emisiju od osam epizoda, u kojom će biti prikazano njegovo pravo lice! Ničim izazvana, javila se i njegova bivša supruga Marijana Mateus, koja je izjavila da se ona neće pojavljivati u ovom programu. „Nisam upoznata sa detaljima njegovog učešća, ali verujem da je to bila primamljiva ponuda za njega u finansijskom smislu, tako i da želi sebe da medijski promoviše u jednom drugom svetlu. Neću učestvovati.“ izjavila je kreatorka spisateljicabivša žena fudbalskog trenera. Šteta, taman smo mislili da vidimo neke od njenih silnih kvaliteta. Znate ono – kuvanje, peglanje i sve čime se hvalila.

Dve javne ličostni su ove nedelje završile sa obrazovanjem! Jedna od njih je pevačica Aleksandra Perović, koja je uzela diplomu mastera izjavivši da danju uči, a noću nastupa. „Danju sam na fakultetu, a uveče na nastupu, tako da nijedna moja profesija ne trpi. Uz muziku se odmaram od učenja i obrnuto.“ Molimo samo da nas obavesti o datumu njenog narednog nastupa, to nikako ne bismo želeli da propustimo. Sa druge strane, manekenka Sandra Obradović diplomirala je na Megatrend univerzitetu, izjavivši da je tužna što joj Nataša Bekvalac ništa nije predavala. Šuška se da će Sandra, zbog svoje diplome, od sada uvek furati štreberske naočari.

Severina je ove nedelje rešila da odmori od igrica u bolnici, ali je zato – verovali ili ne, popila šolju kafe. Ćerka Jelene Tomašević već razvija talenat za muziku, i to klasičnu, te tako sluša Vivaldija i Mocarta. Čuvena Jami je kupila stan u centru Beograda – a i automobila, a Kaya je na skijanu – pala! Nela Vidaković se ni ove nedelje nije javljala, već se brinemo. Ukoliko mislite da smo nekoga zaobišli – znate da smo to namerno uradili. U svakom drugom slučaju, javite nam vaše utiske na mail@tracara.com!

*Napomena: Ovaj tekst je u potpunosti šaljive prirode i nema nameru da uvredi nikoga.

POSLEDNJE VESTI