Search
Close this search box.

Madona ne prestaje da plače zbog smrti Majkla Džeksona!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kao što već znate, kralj popa Majkl Džekson je preminuo sinoć od srčanog udara. To je bio veliki šok za njegove fanove širom sveta, ali i za njegove kolege.

„Ne mogu da prestanem da plačem“, izjavila je Madona. „Oduvek sam se divila Majkl Džeksonu. Svet je izgubio jednog velikana, ali njegova muzika će živeti zauvek. Moje srce odlazi njegovoj deci i porodici. Bog ih blagoslovio.“

Madona

Elizabet Tejlor

Dugogodišnja jako bliska prijateljica, glumica Elizabet Tejlor, je toliko pogođena vešću o smrti Majkla Džeksona da nije želela da daje bilo kakav komentar.

Liza Mari Prisli, bivša supruga Majkla Džeksona i ćerka legendarnog Elvisa Prislija, je rekla: „Jako sam tužna i osećanja su mi totalno konfuzna. Srce mi se lomi zbog njegove dece koja su mu bila sve na svetu. Ovo je veliki gubitak na mnogim nivoima, da nemam reči“.

Liza Mari Prisli i Majkl Džekson

„Moje srce je prepuno žalosti zbog razornog gubitka mog pravog prijatelja Majkla“, rekla je glumica Bruk Šilds, koja se kratko vreme i zabavljala sa pevačem. „Bio je izvanredan prijatelj, umetnik i neko ko doprinosi svetu“.

Pored njih, i mnogi drugi su dali svoje izjave saučešća putem raznih medija, Twittera, Facebooka. Među njima su se našli Britni Spirs, Džastin Timberlejk, glumica Džejn Fonda, Šer, Vitni Hjuston, Ašer, producent Kvinsi Džons, P Diddy, reper Ludacris, Demi Mur i Ešton Kučer…

POSLEDNJE VESTI