Madona: ponovo bez muškarca i ponovo usvaja dete?

Kao što sam i obećala, sve zanimljive tračeve koje pošaljete na moj mail, ja ću i objaviti. Milena za sad prednjači u svojim idejama, pa evo još jednog trača koji nam je ona „dojavila“. Hvala draga… Naime, Madona je raskinula sa mlađanim lepotanom Hesusom Lusom (Jesus Luz), koji je brže bolje krenuo da se jada po novinama što ga je ona odbacila. On je u toku poseti svom rodnom Brazilu igrao sa njihovom poznatom manekenkom donjeg veša, koja je od njega starija 10 godina, a mediji su odmah preneli da je Madonu prevario. Naravno, on se pravdao da to nikako nije tačno. Međutim već sutradan je dobio „šut kartu“ od Madone, pa ga je pevačica navodno izbacila iz stana, iako se u njega uselio pre samo mesec dana. Uh jadničak! Šalim se naravno, tako mu i treba… Madona je raskid potvrdila čak i na svom Tweeter-u, koji u Americi postaje sve popularnije sredstvo komuniciranja i druženja. madona-i-hesus1
A šta za to vreme radi pomenuta gospođa? Madona se trenutno nalazi u Malaviju, jer je rešila da usvoji još jedno dete. Dokle više??? A priča se da su joj šanse za usvojenje smanjene sada, kada nije više u vezi sa Hesusom, jer „porodica nije kompletna“. Preslatka devojčica koju Madona želi da usvoji zove se Mersi i možete je videti na slici ispod. Poznata pevačica već ima usvojenog sina Davida Banu iz Malavija, sina Roka iz braka sa Gaj Ričijem i ćerku Lurdes iz veze sa njujorškim plesačem Karlosom Leonom. Po internet blogovima već savetuju malavskoj deci da počnu da se skrivaju, da ne rizikuju da ih Madona izabere. Hihihihihi…

devojcica-mersi

10 Responses

  1. kada bi bilo srece da ima vise takvih osoba koji zele da usvoje dete. svaka cast madoni i svima koji imaju tako veliko srce .

  2. Svako dete je slatko,a takvi-kao sto je Madona,Andjelina.. i treba da usvajaju decu.Koliko je samo dece koja nemaju krov nad glavom….A neko moze da im pruzi i vise od toga.Sto da ne!

  3. crnce koje ima plave oci?to jos nisam videla.pa lep je potez usvajati decu,ali im biti i prava majka.uzmite u obzir zauzetost angeline i madone,pitanje je da li ta deca osim igracaka dobijaju i pravu ljubav!lako je usvojiti decu kad imas kucne pomocnice i milion dolara,ali nase majke koje iz nicega znaju da stvore sve su one prave majke,one koje mese deci kolace,prave im obroke same,pricaju sa njima…nije majka samo rec!

  4. Ma sve one sem Ange usvajaju djecu da bi bile u centru paznje–ali bar ta djeca dobijaju krov nad glavom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI