Madona uspešno usvojila devojčicu sa Malavija!

Madonina porodica ima jednog novog člana! To je preslatka devojčica Mersi sa Malavija. Bilo je priče da Madona ovog puta neće uspeti u svojim namerama. A razlozi- nepostojanje muške osobe u njenom životu!

Ali ako je sudeći po fotografiji gde Madonino najstarije dete Lurd drži za ruku malu devojčicu Mersi, izgleda da kad Madona nešto naumi, ništa je neće zaustaviti.

U petak će se i zvanično znati šta je ishod posete sudiji i da li će se usvojenje odobriti. Ali kako se šušuka, to je već završena stvar… Naravno u Madoninu korist!

madona1

Ali postoji još problema, jer su mnoge nevladine organizacije Malavija bile žestoko protiv ovog usvajanja. Kako oni tvrde ovo je već drugi put da poznata pevačica OTIMA, a ne usvaja dete iz ove zemlje. Stanovnici ove male afričke zemlje zgroženi su brzinom i načinom na koji Madona usvaja njihovu decu. Hmmm, očigledno je da pare mogu sve…

Ipak, vrlo je i bitno napomenuti da preslatka Mersi nema mamu, jer je umrla na porođaju, dok se ne zna gde joj je otac. Devojčicu je odgajio ujak, ali je zbog siromaštva i loših uslova života odlučio  da da devojčicu na usvojenje. Kad tako pogledate na  stvar, Madona ipak ispada dobročinitelj. Zar ne?

Prvo dete koje je usvojeno u ovoj zemlji, dok je Madona još bila u braku sa rediteljem Gaj Ričijem, Dejvid Banda, ovih dana je na putu u Malaviju upoznao svog biološkog oca. Njegov pravi otac Johan kaže da je bio tužan, što ga prilikom ovog dirljivog susreta sin Dejvid nije prepoznao. Možete ih videti na slici ispod.

madona

foto: Daily Mail

Povezane vesti

Back to Top