Madonna na naslovnici magazina Vogue: Najuticajnija feministkinja današnjice

Kada su u pitanju zvezde koje se konstantno nalaze na granici između pop muzike i mode, Madonna je ona koja je nadživela sve! U svojoj karijeri koja se proteže kroz dva veka, kraljica popa je bila ona koja je postavljala ali i pratila trendove, ona koja je bila voljena ali i prezirana, i ona o kojoj se definitivno najviše pričalo.
Kao najprodavaniji ženski izvođač svih vremena, Madonna nastavlja da vodi bitku sa medijima koji joj ne dozvoljavaju da ostari na način na koji ona to želi, i opet opstaje u centru pažnje kao ikona o kojoj svi debatuju.
Baš zato sada krasi novu junsku naslovnicu Vogua, u trenutku kada izlazi njen novi studijski album – Madam X.  U saradnji sa Mertom AlasomMarcusom PiggottomBenjaminom Brunom, Madonna je uradila seriju fotografija koje će krasiti novi broj najuticajnijeg modnog magazina na svetu. Magazin slavi Madoninnu reinkarnaciju iz decenije u deceniju i govori o njenom neverovatnom uticaju na svetsku pop kulturu, muziku, modu ali i govori o njoj kao jednoj od najuticajnijih feministkinja današnjice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI