Search
Close this search box.

Madonna obrisala falširanje sa YouTuba, poslušajte originalni snimak

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pop ikona Madonna pretrpela je kritike na račun svog nastupa na takmičenju za pesmu Evrovizije u Tel Avivu u subotu, za koji su mnogi rekli da je bio neharmoničan i da je falširala, što ju je navelo da na Youtube postavi montirani snimak.

Na videu su digitalno popravljeni najgori trenuci njenog gostovanja u finalnoj večeri Evrovizije.

Izraelski mediji podsećaju da je kladioničarska kompanija Pedi Pauer rekla da će isplatiti novac onima koji su predvideli da Madonin nastup neće valjati.

Oni koji su pogledali novu verziju brzo su istakli da je značajno popravljena. „Dušice, mi smo svi čuli kako je to stvarno zvučalo“, piše u jednom komentaru, a u drugom se ocenjuje da „današnja tehnologija neće popraviti traumu koju je predstavljao taj nastup uživo“.

Neki su postavili video na kojem su dva snimka jedan pored drugog.

Madonnini vokali nisu, međutim, bili jedina kontroverza nastupa. Ona je u svojoj novoj pesmi Future uputila poziv na mir, a na leđima dvoje njenih plesača su bile izraelska i palestinska zastava. Oni su bili poslednji plesači koji su sišli s bine na kraju pesme, posle čega su Madona i reper Kuavo nestali sa podijuma uz poruku „Wake up“ (Probudi se).

Kritičari Izraela protivili su se što je Tel Aviv domaćin Evrovizije, ali je Madonna istakla da je ushićena što nastupa i politička dimenzija je bila očito poziv na harmoniju, a ne protest. Ona je na twitteru objavila da je „zahvalna na mogućnosti da širi poruku mira i jedinstva sa svetom“.

Evropska radiodifuzna unija (EBU), organizator Evrovizije, u saopštenju je navela da nije bilo odobreno da se izraelske i palestinske zastave pojave u Madoninnom nastupu.

POSLEDNJE VESTI