Prati nas

Vesti

Madonna pred nastup na Evroviziji: Srce mi se slama, ali neću odustati od nastupa

Međunarodni pokret za bojkot, odustajanje od finansiranja i sankcije protiv Izraela, predvođen Palestincima, pozvao je umetnike da bojkotuju taj događaj

Kraljica popa Madonna izjavila je, povodom njenog očekivanog nastupa na nadmetanju za pesmu Evrovizije ove nedelje u Tel Avivu, da će se uvek zalagati za odbranu ljudskih prava i da se nada da će videti novi put ka miru, preneli su izraelski mediji.

Naime, međunarodni pokret za bojkot, odustajanje od finansiranja i sankcije protiv Izraela, predvođen Palestincima, pozvao je umetnike da bojkotuju taj događaj. Na ovogodišnjem nadmetanju učestvuju muzičari iz 41 zemlje i posmatraju ga milioni gledalaca širom Evrope.

Madona je navela da podržava sva ljudska prava, komentarišući svoju odluku da nastupi

“Nikada neću prestati da se bavim muzikom da bih udovoljila nečijem političkom planu, niti ću prestati da govorim protiv kršenja ljudskih prava, bez obzira na to gde u svetu se dešavaju”, navela je ona u saopštenju.

“Srce mi se slama svaki put kada čujem o nevinim životima koji su izgubljeni u tom regionu i nasilju koje je često podstaknuto da služi političkim ciljevima ljudi koji imaju koristi od tog drevnog sukoba. Nadam se i mislim da ćemo se uskoro osloboditi tog užasnog cuklsa razaranja i stvoriti novi put ka miru”, dodala je Madonna.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top