Search
Close this search box.

Ništa od Madonne: Kraljica popa ipak (ne) nastupa na Eurosongu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

UPDATE 21 čas: Iako se spekulacije o Madonninom nastupu na ovogodišnjoj Evroviziji menjaju iz dana u dan, zvanični nalog Eurosonga na Instagramu je danas objavio da će zvezda ipak nastupati.

Naime, oni su danas potvrdili da će kraljica popa na bini Evrovizije izvesti svoj novi single Future zajedno sa reperom Quavom. 

https://www.instagram.com/p/BxiGUNpHuNd/

Stara vest u nastavku.

Uprkos činjenici da je Madonna pre dva dana sletela u Tel Aviv i počela sa probama za nastup, ona se, kako stvari stoje, neće pojaviti na finalu Eurosonga.

Ovo su juče potvrdili predstavnici takmičenja i izraelski javni servis KAN, tokom konferencije za štampe, na kojoj je nastup kraljice popa bio jedno od pitanja.

„Evropska radidifuzna unija (EBU) i KAN nikada nisu potvrdili Madonnin nastup jer nemamo potpisan ugovor. Ukoliko nemamo potpisan ugovor, ona ne može da nastupa na sceni,“ rekao je Jon Ola Sand ispred unije i dodao:

Sa jučerašnje konferencije

„Pregovaramo dalje, ali bez potpisa, to se neće dogoditi. Imamo umetnicu koja bi volela da se pojavi na sceni, ali bez ugovora, do toga ne može doći.“

Da ugovor sa Madonnom nije potpisan ranije ove nedelje spekulisali su i izraelski mediji, pozivajući se na poverljive izvore bliske organizaciji.

Sa druge strane, izraelski Kanal 12 danas je javio da se Madonna pojavila u Expo Tel Aviv centru, ali da joj nije bilo dozvoljeno da uđe na probu. Izvršni supervizor Evrovizije Jon Ola Sand je najpre dao instrukcije da se pevačici ne omogući pristup zbog nepotpisanog ugovora.

Ruku na srce, ni sama pevačica nije eksplicitno potvrdila da će nastupiti na muzičkom takmičenju. U Izraelu boravi od utorka uveče, a na Instagramu je objavila nekoliko snimaka sa probe, no na velikoj sceni se nije pojavila.

POSLEDNJE VESTI