in

Maja Berović otkriva detalje druženja sa Cecom

Maja Berović je u poslednje vreme sve bliža sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, a jedna drugu posećuju i na porodičnim slavljima. 

Maja ističe da joj prijateljstvo sa Cecom prija i da se u kući Ražnatovića redovno slušaju njene pesme.

“Cecu poznajem već duže i možda smo u zadnje vreme počele da se družimo javno, ali znale smo se i pre. Prosto, ona je jedna divna žena, divna osoba i neko ko zrači pozitivnom energijom. Volim ljude koji su pozitivni, koji su iskreni i koji nemaju nikakvu vrstu sujete. Ona obožava moje pesme i njena ćerka, u njenoj kući svi vole moje pesme. To je dokazala i došavši na moj koncert u Beogradu i meni to jako puno znači”, istakla je pevačica.

Maja je često na meti kritika zbog njenog fizičkog izgleda, budući da se neretko na društvenim mrežama upoređuje kako je izgledala ranije, a kako sad. Međutim, ona ističe da je takve stvari ne dotiči i da se nikada ničega nije stidela.

“Ja sam kroz život i karijeru navikla  da se ne obazirem na te stvari. Naravno nešto vas pogodi, ali to brzo prođe. Naravno dešavalo se i meni da me upoređuju sa slikama gde sam dete i sada, to je suludo. Ja apsolutno nemam problem sa time, generalno se ničega u svom životu ne stidim, jer nisam skandalozna osoba i zaista ne postoji ništa što bi moglo mene da kompromituje na bilo koji način”, rekla je za Pink.