Maja Nikolić bivšu Farmerku prvo polila šampanjcem, pa gađala časom!

Ponovo pravi skandale! (foto: Srbijadanas)
Ponovo pravi skandale! (foto: Srbijadanas) Maja Nikolić ponovo je napravila novi skandal! Na jednoj privatnoj proslavi u Beogradu ona je manekenku i bivšu farmerku Saru Trajanović prvo polila šampanjcem, a zatim je gađala čašom!
Prema pisanju portala Svet razlog svađe je brat Svetlane RažnatovićMilan, koji je navodno bio u vezi sa obe. Nakon što je popila nekoliko čašica i opustila se, Maja je uzela mikrofon i prišla stolu za kojem su sedeli Milan i Sara i počela da mu peva. Trajanovićevu je to iznerviralo pa joj je rekla: „Hajde sklanjaj se odavde!“. To je bilo sasvim dovoljno Maji da uzme punu čašu šampanjca, polije Saru i gađa je. Manekenka je besno skočila, spremna da se obračuna fizički sa Majom, ali je to sprečio Milan i ostali prisutni, pa je još veći incident izbegnut. Potvrdila da je Maja nasrnula na nju! (foto: Facebook) „Ja se njoj nisam ni obratila niti sam sa njom uopšte sinoć pričala. Ako je bila ljubomorna zbog Milana, za to nije bilo razloga. Ja nisam ni došla sa njim niti smo nas dvoje više u vezi. Nas dvoje smo pričali, ali ne razumem zašto ne bismo. Pa to što smo bili u vezi ne znači i da smo sada neprijatelji. Kada me je Maja polila šampanjcem ja sam se samo sklonila u stranu, očistila haljinu i napustila događaj“, izjavila je Sara za Pulsonline.

4 Responses

  1. Ko je ova kvazi manekenka? Jel se racuna biti manekenka kad se neko slika kod kuce pa okaci na fb?
    Kome vi dajete prostora…

  2. a svaka se naziva manekenkom a i pjevačicom. Još im je samo falila Vendi kao mirotvorac. Sara je obična starleta, nikako manekenka. Maja je ptica graktalica koja se zove pjevačicom. Ustvari jedna drugoj su lonac i poklopac!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI