Maja Nikolić napljuvala kolegu: Ko je on da prođe u finale!

Pevačica je napravila haos u bekstejdžu Grandovog festivala (foto: vijesti)

 

Pevačica je napravila haos u bekstejdžu Grandovog festivala (foto: vijesti)

Pevačica Maja Nikolić, poznata po svom ekscesnom ponašanju i sukobima sa kolegama, podigla je veliku frku nakon što je saznala da nije prošla u finale petog Grandovog festivala.

Pevačica, nezadovoljna odlukom žirija, napravila je haos u bekstejdžu, a svoj bes je usmerila na crnogorskog pevača Danijela Alibabića , koji je ni kriv ni dužan dospeo u vrlo neprijatnu situaciju.

Naime, nakon što je su na drugoj polufinalnoj večeri saopštena imena deset finalista, među kojima nije bilo Maje, ona je počela da besni. Revoltiranoj pevačici je nakon ove objave zazvonio telefon, a kada se javila, nije ni pokušala da obuzda bes.

“Ko je, bre, taj Alibabić da prođe u finale. Možeš li da zamisliš to”, siktala je Nikolićeva, kojoj ovo nije prvi put da pravi skandal na nekom festivalu.

“Razočarana sam što nisam u finalu. Smatram da imam odličnu pesmu, koju je publika u startu prihvatila. Moja kritika nije bila upućena Danijelu Alibabiću. Nisam mislila na njega, već na zvezde Granda koje su prošle, ali navikla sam na tu nepravdu” , izjavila je Maja kasnije u jednom intervjuu.

Međutim, Danijela Alibabića nisu dotakle Majine reči, naprotiv.

“Ako Maja kaže da moja pesma nije zaslužila da uđe u finale, onda definitivno mora da opere uši”, izjavio je Danijel.

Danijele, ne brini, to je verovatno Majina šala koju razumeju samo inteligentni. ;)

 

Povezane vesti