Search
Close this search box.

Maja Nikolić: Svi smo znali ko će pobediti

Iako je Maja Nikolić važila za favorita Beovizije, ona je završila takmičenje pri dnu lestive. Uprkos tome što je rekla da se neće nervirati oko plasmana, danas je iznela optužbe na račun pobednika Sanje Ilića i njegove grupe Balkanika.
“Sada je bitno da svi navijamo za Srbiju i važno je da Srbija pokaže da može ponovo da pobedi na Evroviziji. To što nisam dobila nijedan jedini glas od stručnog žirija je dokaz koliko sam zapravo… Mislim, zar treba da vam kažem?”, rekla je Maja okupljenim novinarima nakon završenog festivala i nastavila: “Ne mislim da je namešteno, ali mislim da vi novinari sve znate šta se ovde dešava, ali još jednom ponavljam da je važno da Srbija prođe barem u finale. Vama novinarima treba da bude jasno sve ono što smo pričali, svima vama treba da bude jasno zašto nisam dobila nijedan glas i kako je sve ovo toliko očigledno.”
“Iskreno, ja sam srcem navijala za Sašku Janković, svideli su mi se i Kurtić i Danijel Pavlović. Mali Igor iz Pinkovih zvezdica je bio fenomenalan. Vi novinari treba da objavite da su vokali u pesmi grupe Balkanika već snimljeni. Znači oni nisu pevali uživo nego su pevali na nasnimljene vokale, a svi mi ostali smo pevali uživo. Imali su podvučene vokale jer im je teška pesma. A ako je teška ne znači da je hit, apsolutno nije hit.” Maja se osvrnula i na priče da se pre samog festivala znalo da će Balkanika pobediti: “Pa svi smo znali da će pobediti Balkanika. Ja mislim ono što vi mislite i mislim ono što ceo narod misli i ono što je očigledno. Srbija će pokušati u 75. godini da pobedi u Lisabonu. Pred sam kraj svog života, u cvetu svoje starosti.” Sanja Ilić je pred sam festival izjavio da ne poznaje Maju Nikolić, ali da zna da ga je jurila zbog neke saradnje: “Pa eto vidiš, on je sad velika zvezda. Na to ću samo da odgovorim: Da li iko u Srbiji zna samo jedan hit gospodina Sanje Ilića? Jedan hit ili jednu notu od Sanje Ilića? Prema tome, ja ne znam ko je gospodin koji se ovde pojavio osim što znam da je brat jednog od muzičara iz Generacije 5. Meni je drago što jedan Maratonac (aludiranje na Đenku iz filma Maratonci trče počasni krug prim.aut.) želi da pokuša da na jednom fantastičnom internacionalnom muzičkom takmičenju skoči udalj, ali mislim da će morati da nosi duple gaće.” (Svet)

POSLEDNJE VESTI