Maja Nikolić: Verenik mi je kriminalac, abortiraću!

Ko ovde laže?! Dojučerašnji verenik Maje Nikolić, sa kojim je pevačica navodno rešila da započne zajednički život, sada joj je zakleti neprijatelj i psihički je zlostavlja!

Nikolićeva nije znala da Alen Savić oženjen, iako je on tvrdio da joj je rekao i da je pristao da joj glumi verenika zbog suda. Pevačica sada kaže da će abortirati njegovo dete.

“U očaju sam i ne prestajem da plačem! Moj život se ruši i osećam se užasno. Odlučila sam da abortiram, jer sam saznala da ovo dete nije plod iskrene ljubavi. Svakom nevernom Tomi, koje misli da nisam u blagoslovenom stanju mogu da pokažem snimak sa ultra zvuka na koje sam redovno išla, ali sve je to sada uzalud. Jako mi je teško što sam donela odluku da ne zadržim bebu i zbog tog nemoralnog i grešnog čina već sam išla u crkvu da se ispovedim,” priča potpuno skrhana Maja.

“Saznala sam da u Holandiji ima zakonitu ženu, koja se zove Sandra Savić, kao i da se sve vreme naše veze viđao sa Katarinom Ješić, koja nas je proganjala u poslednje vreme, tvrdeći da mu je devojka, ali joj nisam verovala. Sam Bog me spasio bigamije! Sa njim i Katarinom ću pravdu potražiti na sudu, jer sam protiv nje podnela krivičnu prijavu kada me nedavno fizički napala. Posebno razočarenje bilo mi je kada sam saznala da je Alen povezan sa narkom-bosovima i da se bavi kriminalnim radnjama za koje imam dokaze. Njega zbog ogromnih dugova traže Albanci, Marokanci i Rusi koji mu već duže vreme prete,” ispričala je pevačica.

Kako kaže, on joj zbog svega što o njemu zna sada preti:
“Zove me i preti, kaže da će u medijima reći kako sam u sekti, da zlostavljam svoju decu, da se bavim prostitucijom i da sam šizofreničarka.”

 

Povezane vesti

Back to Top