“Mala nevesta” proslavila 1.000 epizodu!

Popularna indijska serija Mala nevesta, koja je počela sa snimanjem 2008. na Colors TV još uvek traje – glumačka ekipa nedavno je proslavila snimanje, verovali ili ne, 1.000 epizode!

A uz ovaj broj idu i veliki obrti – u seriji će se pojaviti novi muškarac u životu glavne junakinje Anandi. Njegovo ime je Siddharth Shukla, a uloga u seriji mu je Šivraj Šekar, i on bi trebalo da bude Anandin budući muž.

“Ponosna sam što sam povezana sa ovom serijom. Publika nam pruža ljubav i zahvalnost, a mi nastavljamo dalje”, poručuje glumica Smita Bansal, koja u seriji igra Sumitru.

Budući da se Mala nevesta u Srbiji emituje tek godinu dana, otkrivamo vam ono šta će se sve dešavati u seriji u narednom periodu. U Srbiji je nedavno emitovana epizoda kada je Gauri ostala trudna. Ipak, ona će izgubiti bebu. Dekan bolnice saopštava Jagdišu da mu neće biti dozvoljeno da sedi na završnim ispitima. Jagdiš krivi Gauri za ovu situaciju. Ona ulazi u svoj auto, vozi i seća se Jagdiševih reči.

Putem telefona, Gauri se svađa sa Anandi. Gauri besna baca telefon, gubi kontrolu i udara u stub. Počinje da krvari i pada u nesvest. Doktor saopštava Jagdišu i Gauri da je Gauri izgubila bebu. Jagdiš govori Gauri da treba da zaborave sve što se desilo i da krenu ispočetka. Gauri je srećna što to čuje.

Kaljani obaveštava porodicu da je razmišljala o Anandinoj budućnosti i da je odlučila da je opet uda. Bajron govori Kaljani da prvo treba da predaju zahtev za razvod braka – svi znaju da će za Anandi to biti vrlo bolno. Ipak, Anandi i Jagdiš su potpisali papire za razvod. Anandi onda upoznaje Šivraja, koji je spasio sa kočije pokušavši da zaustavi konja koji je preplašen počeo da jurca.

Da li će Kaljani uspeti u svojoj nameri da približi Anandi i Šivraja i hoće li ona zaboraviti na Jagdiša, gledaćemo narednih meseci. Do tada pogledajte kako je bilo na proslavi 1.000 epizode ove indijske telenovele.

Hvala Ivana Š.! :)
Foto: Oneindia.in

Povezane vesti

Back to Top