in

Marija Šerifović sanja Šabana Šaulića: Jeziva predskazanja


Marija Šerifović i ove godine nastavila je kao u prošloj, seriju koncerata koje je prekinula pandemija korona virusa.

Pevačica je tada seriju svojih nastupa započela pesmom pokojnog Šaban Šaulića i ispričala kako joj se javio u snu. Nakon što je to izjavila, mnogi su ostali zatečeni.

„Spavam ja tako i sanjam Šabana Šaulića. Kažem mu: „Šabane, ne znam koju pesmu da otpevam“. On se čudi, pita: „Kako je moguće da ne znaš? Sad ću ja da ti napišem“. I izvadi Šaban ogroman papir i napiše mi pesmu,“ ispričala je Marija, a zatim su krenuli taktovi pesme „Odlaziš, odlaziš“.

Mnogima je ova priča zvuči bezazleno, ali Nada Topčagić  za magazin Top Gossip tvrdi da ništa nije slučajno:

„Ništa u životu nije bez razloga, pogotovo ne kada neko sanja mrtvog čoveka. Ne znam kako Marija nije razmišljala o tome. Zašto joj Šaban nije rekao da peva neku drugu pesmu? Nego od svih njegovih pesama koje ima baš joj je napisao te dve reči odlaziš, odlaziš. Odmah se naježim kada pomislim,“ priča Marijina koleginica Nada Topčagić.

„Na njenom mestu bih otkazala sve koncerte dok se stanje u zemlji malo ne stabilizuje. Sada vlada virus, svi su zaraženi i tek će biti, ona peva u zatvorenom prostoru pred masom ljudi. Može da joj se desi nešto na bini, ne daj Bože da je neko napadne ili da joj se sloši, a da ne pomišljam na ono najgore kako dalje ide Šabanova pesma.“

„Evo recimo ja, kada god sanjam nekog pokojnika sve mi u životu krene niz brdo. Recimo kada god sanjam jednu našu koleginicu koja odavno nije među nama uvek mi se nešto desi. Prošli put mi se pokvario bojler, umalo nije eksplodirao, kada je došao majstor rekao je da smo imali veliku sreću.“

„Posle kada sam je ponovo sanjala Zlatku se pokvario auto umalo nije poginuo. Isto tako ne mogu da zaboravim kada me je zvala drugarica i rekla mi da je sanjala mog sina kako u lokvi krvi silazi niz stepenice, ja sam mislila gluposti san kao san.

„Ubrzo nakon toga mog sina na Jahorini na skijanju iseče devojka, unakazi ga, lokva krvi oko njega, slala sam hilikoptere i digla sam celu zemlju na noge, pa nosi ortozu i tako da se ne prisećam detalja to mi je bio najteži period u životu jer je bilo pitanje njegovog života ili smrti,“ nastavlja ona.

„Definitivno nije slučajno što se Mariji javio Šaban, meni to deluje kao jezivo predskazanje, ne bih se igrala sa tim stvarima, kao da je Šaban hteo da joj poruči da odlazi, ne sluti mi na dobro, a ona kako god hoće. Mada da vam kažem da ne bude kako ja samo nešto crnim, možda je sanjala Šabana jer je on svuda prisutan i iako je prošlo godinu dana od kako ga nema, niko se nije pomirio sa tom činjenicom. Opet kažem ja ne bih smela da pevam i držim koncerte na njenom mestu, ali Marija je Marija.“ završila je priču Nada za magazin Top Gossip.