Prati nas

Extra

Marija Šerifović tvrdi: Jelena Karleuša je ljubomorna na mene

Dve kolegenice sjajno se slažu, ali ne dele isto mišljenje o dijeti (foto: Twitter.com/karleusastar)

Dve kolegenice sjajno se slažu, ali ne dele isto mišljenje o dijeti (foto: Twitter.com/karleusastar)

Gledaoci muzičkog takmičenja Zvezde Granda znaju da je jedna od članica žirija, Marija Šerifović, već nekoliko meseci na dijeti u želji da promenom režima ishrane skine višak kilograma.

Marija je uz pomoć nutricionistkinje svoju želju i ostvarila i nedavno se pohvalila da je uspela da smrša sedam kilograma, ali da se to nije svima u njenom okruženju dopalo.

“Skinula sam sedam kilograma i idem dalje. Teško je, ali trudim se. Navikla sam već, sad mi je mnogo lakše nego na početku. Doktorka je postala moja najbolja drugarica, pa je zivkam ako nešto prekršiim”, rekla je pobednica Evrovizije za časopis Stars.

Marija kaže da Jeleni ipak ne treba dijeta (foto: Twitter.com/karleusastar)

Marija kaže da Jeleni ipak ne treba dijeta (foto: Instagram/serifovic)

Međutim, otkrila je i da je ranije nagovarala kolegenicu iz žirija Jelenu Karleušu da sa njom krene na dijetu, ali da je diva to odbila. “Jelena je ljubomorna na mene zato što ja mršavim, a ona ne. Prosto, ona neće. Mora jednom da se reši i smisli, baš kao što sam se ja probudila i rešila. Pričale smo o mojoj dijeti i zanimalo ju je koju metodu koristim. Kao što rekoh, to je samo njena odluka. Na kraju krajeva, nije joj to baš toliko potrebno”, rekla je Marija na kraju.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. skandalka

  26. 04. 2017. at 20:33

  Krlja je ljubomorna i na svoju senku. Oh, dear something new pls….

 2. Makedonka

  26. 04. 2017. at 21:44

  Karleusa je taman Marija, nemoj je nagovarati da smrsa. Gledala sam klipove na youtube od ranije kad je bila ko gladne iz Afrike. Tada je bilo kul, sad bi bilo smesno ako izgleda tako…

 3. Wtf

  27. 04. 2017. at 10:53

  Nije predebela, izgleda ok. Jaca je, ali za njene godine nije cudno. Problem je njeno nerealno prikazivanje sebe i pretjerano fotosopiranje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top