Search
Close this search box.

Mediji tvrde: Taylor Swift nagovara dečka da je oženi

Taylor Swift je već godinama u srećnoj vezi sa glumcem Joe Alwynom, i iako pokušava da vezu drži što dalje od očiju javnosti, mediji su uvek puni člancima o ovoj romansi. Tako su ove nedelje počele da se šire priče da poznata pevačica očajnički nagovara dečka da je oženi.

Priču je započeo magazin Life&Style, nakon što su u novom izdanju objavili članak u kojem izveštavaju da pevačica upo**o nagoveštava da želi da se uda što pre, ali da se Joe pravi da to ne vidi.

U članku između ostalog piše:

Taylor obožava da ostavlja skrivene poruke u svojim pesmama za fanove. Ipak, ovog puta je važnu poruku ostavila za svog dečka. U pesmi Lover, pevačica peva: ’’Volela sam te tri leta/ ali ih želim sve/ Volim šljašteće stvari / ali sa tobom bih se venčala i sa papirnim prstenom.

Magazin dodaje i da je pevačica već osmislila svoje savršeno venčanje, koje podrazumeva veliku, belu haljinu, predivnu tortu i ceremoniju u zamku, blizu Joevog rodnog grada. Želja za venčanjem navodno raste iz dana u dan, naročito jer se većina njenih prijateljica već udalo i osniva svoju porodicu.

Članak završavaju informacijom da će se veridba verovatno desiti u narednom periodu, jer Joe zna da sa njom želi da provede ostatak života, samo čeka savršen trenutak da joj postavi sudbonosno pitanje.

POSLEDNJE VESTI