Megan Foks ipak neće biti nova Lara Kroft!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Treći deo filma Lara Croft: Tomb Raider se svakako snima… i glavna junakinja izgleda da ipak neće biti Anđelina Džoli, ali ni Megan Foks. Mlada glumica je preko svojih menadžera poručila da ona nije ni pozvana za tu ulogu i da ne bi ni želela da se pojavi u istoj. Izgleda da se Megan smučilo da je stalno porede sa Anđelinom.

Njeni menadžeri su izjavili: „Megan nije uključena u ovaj film. Ako bi se to desilo, moglo bi da se pokaže kao sjajna odluka, ali i kao užasna greška.“ Ok, onda nam ostaje da sačekamo ko će biti nova Lara Kroft. Koja god da bude, nadam se da ćemo uživati u novim putovanjima i misterijama.

18 Responses

  1. e jbg… steta… bolja bi bila od angeline…u ulozi lare kroft…!!!zz

  2. koja god da bude mogu da potpisem da nece biti ni nakik anđelini u ouoj ulozi….. andži je za ovu ulogu jedina prava….koja god da bude bice samo jedna od mnogih kopija….bas kao i ova megan!!

  3. P.S.kao nevoli da je porede sa anđelinom a kopira je sve u 16!!!!! uostalom pogledajte fotke

  4. MAAA JA SAM JEDAN OD NAJVECIH FANOVA LARE CROFT….I JEDVA CEKAM DA SE SNIMI OVAJ NOVI DEO…Megan NIJE LOSA ALI ANGELINA MISLIM DA JE JEDNA I JEDINA LARA CROFT ZA MENE!!!!!!!!!!!!!!!!!pa …videcemo…

  5. Ma ja znam da bi Ado bio rado u njezinoj kozi i snimio film da zines. Ado car si!

  6. meni je andzelinina faca nesto najbolje sto sam video na ovom svetu… Ali zasto se ne ugoji jedno 5-10 kg vec jednom!!!!!!!!!! Pre-mrsava je ! plasim se da ce se razboljeti

  7. Megan sve kao nesto smeta, kao ona je nekopira,nije nego… nego smo mi sviludi :p

  8. Megan sve kao nesto smeta, kao ona je nekopira,nije nego… nego smo mi svi ludi :p

  9. Hi – very great site you may have established. I enjoyed perusing this posting. I did so need to post a remark to inform you the fact that kind of this blog can be quite aesthetically delightful. I was a web designer, now I am a replica editor for your firm. We’ve always enjoyed tinkering with information processing systems and am seeking to learn computer code when i have time (which there’s never enough of lol).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI