Prati nas

Vesti

Mentalni bolesnik provalio u vilu Cece Ražnatović

Pevačica Ceca Ražnatović nedavno je doživela neprijatnost kada joj je javljeno da je javnosti nepoznat čovek O.L. upao u njenu kuću na Kipru.

Naime, kako pišu domaći mediji, mentalnog bolesnika O.L. je na ovaj poduhvat inspirisala opsesija prema pevačici.

“On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekolik dana. Kada su komšije primetile da se po dvorištu šeta nepoznat čovek, odmah su pozvali policiju, kaja je brzo reagovala. Izvesni O. L. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: “Zašto me hapsite, ovo je moja žena!”, aludirajući na Cecu”, rekao je izvor koji je upućen u celu priču i dodao:

“On je odmah deportovan za Srbiju, po prijavi koja je podneta protiv njega vidi se da boravi na Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu”.
Da je zaista opterećen Cecom toliko da je progoni najbolje pokazuje Instagram nalog izvesnog O. L. On na svom profilu objavljuje fotografije folk dive uz poruke da je jako želi i da sprema svadbu. On je nedavno objavio i fotografiju na kojoj je napisao da se nalazi u Aja Napi uz poruku: “Želim te, Ceki, tako te ludo želim”, a zatim dodao: “Svadba, Svetlana, ljubavi!”, piše Blic.

2 komentara

2 Comments

  1. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

    28. 06. 2019. at 13:19

    rijec “MENTALNI BOLESNIK” moze samo da napise neskolovani novinar

  2. Ceda

    28. 06. 2019. at 18:21

    Vidise daje Ceca mentalni bilesnik saizmisljotinama laznim samo dase obudali vrti ponovinama snjenom decim uzasnm bilesnom💩💩💩

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top