Mesecima ranije predvideo kada će Beyonce objaviti da je trudna, Trumpa i još mnogo toga

Da li je moguće da je neko još u julu predvideo trudnoću pevačice (foto: Beyonce.com)
Da li je moguće da je neko još u julu predvideo trudnoću pevačice (foto: Beyonce.com)

Beyonce je u sredu srušila internet objavom da je u drugom stanju i da čeka blizance. Mnoge je ova lepa vest iznenadila, ali je još šokantnije to što je jedan pevačicin fan Twitter nalog još u julu predvideo njenu trudnoću.

Nalog pod nazivom @beyoncefan666 je 28. januara objavio da je Beyonce trudna (jer je sama rekla to administartoru profila), a još pre nego što su blizanci i začeti, oni su napisali: Beyonce će u februaru objaviti vest da je u drugom stanju”.

Listajući ovaj Twitter profil, ljudi su otkrili da su osoba ili osobe koje ga vode pravi moderni Nostardamus. Jer su predvideli i nastup Lady Gage u poluvremenu Super Bowla, rezultate Brexita, uspon Donalda Trumpa i njegov izbor za predsednika. I to mnogo pre nego što se sve to zaista i dogodilo.

A možda je samo ovo veoma vešta Twitter prevara. Sajt Complex ima jedostavno rešenje kako neko može mesecima unapred znati ono što će se ostvariti. Jednostavno otvorite privatni nalog na Twitteru, napunite ga raznim mogućim predviđanjima nekih važnih događaja, obrišite one koje se nisu ostvarili i onda otključate profil (otud činjenica da @beyoncefan666 nije pominjao bliznačku trudnoću i to što su komentari ispod objave počeli tek sada da pristižu iako je ona na sajtu već osam meseci).

Bilo da je u pitanju zaista magija ili tek pre dva dana osmišljena prevara, mnogi su nakratko zaboravili na probleme u trenutku kada je ceo svet stao nakon vesti da je Beyonce u drugom stanju.

Povezane vesti

Back to Top