Milan Stanković o eventualnom plasmanu na Eurosong

Mladi pevač Milan Stanković, jedan je od kandidata koje je odabrao Goran Bregović i potencijalni predstavnik Srbije na predstojećem Eurosongu u prestonici Norveške, Oslu.

Milan kaže da kad je počela priča o Pesmi Evrovizije on se nalazio na turneji u Australiji, tako da nije puno verovao novinskim natpisima, međutim kad se vratio u Srbiju video je da je to zaista tačno. Ipak od tada, kako Milan kaže, stvari su se jako brzo odvijale…

Milan kaže da se jako obradovao što je jedan od troje finalista, kaže da svoje kolege Eminu Jahović i Olivera Katića jako ceni, ali ne oseća da su njih troje međusobno nekakvi ljuti protivnici.

O Goranu Bregoviću ima samo reči hvale, i za njega kaže da je vrlo spontan i da je jako prijatno sarađivati sa njim.

Pročitajte najzanimljivije delove ovog intervjua.

Kakva je bila vaša reakcija kada ste saznali da ste prošli u finale?
– Obradovao sam se, ali je sreća kratko trajala kad sam video koliko me obaveza čeka. Šalu na stranu, zaista sam odmah prionuo na posao, ali uživam u svakom trenutku pripreme za finale.

Kakva je pesma kojom ćete se predstaviti publici 13. marta?
– Pesma koju izvodim propagira ljubav i prezentuje moj kraj na najbolji mogući način. Vesela je i u Bregovićevom prepoznatljivom stilu. Da ne otkrivam previše, gledajte RTS 13. marta.

Šta bi za vas značio odlazak na „Evroviziju”?
– Bila bi mi čast da predstavljam Srbiju u Oslu na tako prestižnom takmičenju. Moja karijera nije uslovljena odlaskom na „Evroviziju”, a to naravno može samo da pomogne jer je ipak velika stvar biti predstavnik svoje zemlje.

Kako se pripremate za izbor 13. marta? Kako će izgledati vaš nastup?
– Pripreme su u toku. Kako je vremena malo, zadao sam sebi i svom timu jak tempo. Što se nastupa tiče, ključno je napomenuti da ima poentu, jasnu, vedru poruku i smisao. Primetio sam da su na tom takmičenju mnogi skloni nekim ekstremnim, pretencioznim nastupima koji su, zapravo, samo kamuflaža nedostatka istinske energije i harizme koju pevač mora da poseduje.

izvor: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top