Search
Close this search box.

Milan Stanković: pesma o Fejsu, veze za jednu noć, poređenje sa Lady Gaga i još po nešto….

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

MIlan Stanković je u novom intervjuu za list Svet, otkrio neke detalje o svom trenutnom ljubavnom životu, ali i o svojoj uzlaznoj muzičkoj karijeri. Milan trenutno promoviše svoj novi album „Solo“ koji je kako on kaže za samo deset dana došao na vrh top lista.

milan-stankovic1

Evo šta Milan kaže, na koju pesmu „tipuje“ sa novog albuma?

„Stavimo li po strani „Solo“, jedna pesma mi je posebno draga i jedva čekam da je predstavim publici. Reč je o „Fejsu“, pesmi koja govori o jednom od trenutno najvećih fenomena – fejsbuku, ali ne na trivijalan način, već nosi jasnu i pozitivnu poruku – „do mene prošetaj, uživo uživaj“! Pesma je najsličnija onima koje izvodi Lady Gaga, trenutno najveća svetska senzacija. To je nešto ultramoderno i sasvim drugačije od svega što se do sada pojavilo na našoj muzičkoj sceni. Obećao sam da ću javnost iznenaditi nečim drugačijim i originalnim i mislim da sam u tome uspeo.“

milan

Milan je takođe govorio i o tome kako mu se ljubavni život prilično „zahuktao“, pa je tako rekao da u poslednje vreme mnogo više ima vezica za jednu noć, nego pravih emotivnih veza. A neizbežna tema kad se priča sa Milanom Stankovićem su naravno njegove šiške. Evo šta Miki kaže o blagoj promeni imidža:

„To sam uradio čisto da bih malo provocirao sve one koji toliko brinu da mi šiške ne izbiju oči i da ne oslepim (smeh)… Šalu na stranu, smatram da muzički projekat kao što je „Solo“ mora da prati nesvakidašnji stajling i osvežen imidž.“

milan-stankovic2

Milan je još jednom ponovio da nema problem sa tim što koristi puder, jer kako kaže sve javne ličnosti to rade…

Oni koji žele da upoznaju Milana, to mogu uraditi 15. juna od 18 časova, kad će pevač potpisivati svoj novi cd „Solo“ u prodavnici Siti rekordsa koja se nalazi u ulici Kneza Miloša.

Ispod poslušajte najavu za novi album, gde ćete čuti i pesmo o Fejsu.Milan injegova ekipa saradnika odlično je „naciljala“ svoju publiku, ako znamo da većinu njegovih pesama slušaju mladi koji redovno i koriste Fejsbuk. Verovatno ćete se i prepoznati u ovom tekstu! :)

izvor: Svet

POSLEDNJE VESTI