Prati nas

Vesti

Milan Stanković: Rada i ja smo se krili od medija

Kada se pre više od deceniju pojavio na muzičkoj sceni Srbije, Milan Stanković privukao je pažnju kako dobrim vokalnim sposobnostima tako i prepoznatljivim stajlingom, ali ponajviše oštrim jezikom.

Ipak, nije mu bilo lako da u svom tom ludilu slave sačuva sebe pa je u novom intervjuu otkrio da je upravo zbog toga već četiri meseca na pauzi od posla, a da mu je taj savet prevashodno dala majka.

“Mama mi je rekla: ‘Napravi, sine, pauzu, sačuvaj dušu’. U vremenu ludila i hiperprodukcije da biste bili inspirisani i napravili nešto što zaista vredi to i ima smisla. Odlučio sam da se malo odmorim i radim na novim projektima”, kaže za Blic Milan Stanković, a na pitanje da li to znači da je nekada morao da proda i dušu zarad uspeha, Milan je objasnio:

“Moja duša nije na prodaju. Ja sam primer da ne treba pristajati na prodaje. Pre sam plaćao svoju slobodu nego prodavao dušu”.

O njegovom privatnom životu posle raskida od pevačice Radmile Manojlović ne zna se mnogo. Milan uspešno krije taj deo intime, pokušavajući da u ljubavi uživa daleko od očiju javnosti.

“Nije da se Rada i ja nismo krili od medija. Želeli smo, ali su nas drugi odavali. Kada hoćete da sačuvate vezu i svoj privatan život vi to možete da izvedete na koji god način”, iskreno je rekao Stanković.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top