Search
Close this search box.

Milan Stanković: Vreme je za duet sa Karleušom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milan Stanković dao je još jedan u nizu intervjua u kojima na sebi svojstven način govori o sopstvenom radu, planovima i budućnosti. 

Pevač je nedavno predstavio spot Trans, prvi deo triologije koju je snimio u Japanu, na poziv vođe njegovog tamošnjeg fan kluba.

„Spremne su još dve pesme kojima ćemo zaokružiti priču, a želeo sam da napravim nešto što evidentno niko nije radio na ovim prostorima. Dobili smo povratne reakcije da smo uradili pravi posao,“ kaže Stanković i dodaje da je on bio revolucionar kada je rešio da sarađuje sa Bubom i Jalom.

„Spojio nas je menadžer i otišao sam u njihov studio. Oni su snimili kasnije nekoliko pesama koje su zapravo namenili meni, ali ja sam čekao Ego i tada se desio veliki korak i došlo je do njihovog proboja na ovo tržište.“

On nije želeo da komentariše priče da se naljutio na Slavicu Ćukteraš koja je izjavila da je Milica Pavlović veća zvezda od njega.

„Potvrdu o tome kolika sam zvezda mogu da čujem eventualno od Karleuše. Svi ispod se ne računaju,“ kazao je i otkrio da priželjkuje duet sa Jelenom.

„Karleušu obožavam, jer je kraljica šou-biznisa. Kada vas neko takav samoinicijativno pohvali, mislim da bi bio red da konačno nađemo pesmu i snimimo taj duet. Samo čekamo da se desi ta pesma i mislim da bi bilo mega. Naši fanovi nas konstantno zatrpavaju porukama i očekuju to od nas.“

POSLEDNJE VESTI