Milica Pavlović: ‘Baja Papaja’ je moja autobiografska pesma

(foto:.instagram.com/senoritamilica/)

Jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije Milica Pavlović, poznata po svojim plesnim pokretima, brojnim hitovima i atraktivnim izgledom odgovarala je na pitanja čitalaca za Blic Plus.

Jednu od njenih vernih slušateljki zanimalo je da li je neka od njenih hitova sa poslednjeg albuma Boginja autobiografska.

„Moj život nije baš pisao romane, tako da ne mogu da kažem da ima neka koja je namenski pisana da opiše moje emotivno stanje, ali ima delova u pesmama u kojima se prepoznam. Kao na primer ‘Baja papaja, šatro meni obećao ključeve od raja'“, kroz osmeh je poručila Milica.

Nakon promocije albuma Pavlovićeva je isticala obline u prvi plan i samim tim izazvala brojne komentare i nametnula pitanje o hiruškoj intervenciji, da li je ugradila silikone i da li bi možda menjala nešto na sebi-

„Moram da te razočaram i kažem da nisam ugradila silikone, ako sam te uopšte time razočarala. Nekoliko kilograma viška dovode do toga da imaš bujniji dekolte, tako da vidiš da imam recept da bez operacija izgledas seksi i imas obline“, odgovorila je pevačica.

One Response

  1. usne jeste radila, za grudi ne znam, al mi nije jasno zasto sve kriju kad svi vidimo, rekle ili ne

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI