in

Milica Pavlović krije vezu sa 7 godina mlađim vaterpolistom?!

Pevačica se zaljubila


Milica Pavlović krije ljubavni život kao zmija noge, otkako se pojavila na muzičkoj sceni.

Ipak, kako STAR otkriva, pevačica je već dva meseca zaljubljena i uživa u ljubavi sa Nikolasom Saveljićem, uspešnim crnogorskim vaterpolistom i sinom poznatog fudbalera Niše Saveljića.

Mnoge devojke nisu ostale imune na  izgled zgodnog sportiste koji ima samo 22 godine, ali je njega uspela da zavede samo Milica.

„Milica i Nikolas upoznali su se prošle godine u Crnoj Gori. On inače već četiri godine unazad živi u Los Anđelesu, ali preko leta dolazi u Crnu Goru gde mu je porodica za koju je baš vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj,“ počinje izvor.

„Tada kada su se upoznali ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko meseci počeli su preko instagrama da se dopisuju, on je vrlo kulturno i džentlmenski bio nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan,“ priča izvor i dodaje:

„Kada se stišala situacija sa koronom, on je prvim avionom došao iz Amerike, da bi se pre dva meseca on i Milica sastali kada je ona boravila u Crnoj Gori i tada su sa zajedničkim prijateljima izlazili da bi shvatili da je među njima kliknulo nešto i da su ipak više od prijatelja.“

„Koliko znam, oni su započeli vezu, ali o tome zna baš mali broj ljudi. Ne žele da o tome pričaju jer ne znaju kako će se njihova veza razvijati, ipak je u pitanju i ljubav na daljinu. Mnogo su slatki kao par, i ono što je Milici izuzetno važno, iako je mlad, ambiciozan je, siguran u sebe i nema problem što se Milica bavi pevanjem,“ priča izvor.

Milica Pavlović demantuje vezu?

Pevačica i Saveljić se od nedavno prate na Instagramu i lajkuju slike jedno drugom.

Nikolas je nedavno dao intervju za jedan nedeljnik gde je nagovestio da postoji devojka koja mu se sviđa, a mnogi su u njegovim rečima prepoznali upravo seksi senjoritu.

Uprkos tome, Pavlović je rešila da demantuje da je između njih nešto više od prijateljstva.

„Nikolas i ja imamo zajedničke prijatelje. Tačno je da se poznajemo i da smo se sretali na nekim proslavama u prethodnom periodu. On je dobar dečko, lepo vaspitan i to je sve što imam da kažem na priče o navodnoj vezi,“ kaže ona za Telegraf JETSET.