Milica Pavlović oprostila roditeljima što su je ostavili!

Od kada se pojavila na javnoj sceni, Milicu Pavlović prati priča da sa roditeljima nije u dobrim odnosima jer su oboje otišli u Švajcarsku dok je ona bila mala i ostavili je kod bake i deke koji su je i odgajili.

Međutim, kako SCANDAL! saznaje, Milica je nedavno javno ispričala da se sa roditeljima sada redovno čuje i da je među njima sve u redu.

„Milica je, dok je bila mlađa i nezrela, zaista zamerala majci i ocu što su otišli, ali to je sada iza njih,“ započinje izvor i dodaje:

„Oni ljudi oboje rade u inostranstvu i retko dolaze ovamo, pa ih zato nema u javnosti, niti ih je nekad neko slikao, međutim, kad god je u Cirihu, Mica se nađe s njima, odu na ručak, piće, viđaju se kad god mogu.“

„Sada se češće i čuju i pao je dogovor da na proleće, kad budu imali par dana odmora, svi odu u Bunibrod i okupe se u porodičnoj kući kao nekad. Naravno, povešće i baku koju je Milica smestila u privatni luksuzni dom da ne bi bila sama od kada joj je deka preminuo. Milica je inače dugo patila posle dekine smrti, čak se žalila da je pala i u depresiju, ali je to uz rad i najbliže, srećom, prevazišla,“ zaključio je naš izvor.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI