in

Milica Pavlović: Spremna sam za udaju


Spremna je za brak

Od kada je Milica Pavlović na sceni, javnost se pita sa kim je i kako izgleda njen privatni život.

Iako je oduvek sama, kako kaže, u novom intervjuu je istakla da žena treba da ostane ženstvena, a da muškarci treba da budu ti koji osvajaju.

„Niko ne bi trebalo da pravi razliku među polovima, ali ne smatram da je poželjno da žena bude dominantnija od muškarca. Ona treba da ostane ženstvena i ponaša se upravo tako – kao žena. Problem današnjice upravo je u tome što stalno odmeravamo moći, pa su i muškarci zaboravili kako da budu muškarci,“ rekla je Milica za Story.

„Kada shvate da im je ljubav najbolje oružje i nauče da ponovo budu pravi osvajači, rezultat će im biti zagarantovan. Dokle god budu plašljivci, ne ostaje im veliki izbor,“ dodala je ona.

View this post on Instagram

⚡️ #StayHome #StatusQuo #tb

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Pevačica je otkrila da kod partnera prvo primeti fizički izgled, ali da to nije najbitnije.

“Mišići su najmanje bitni. Neću da lažem, jer uvek primetim kada neko dobro izgleda. Jasno mi je koliko truda, rada i discipline mora da se uloži u zgodno telo, ali to nije najvažnija stavka. Komunikacija mi je daleko bitnija od samog izgleda,“ objasnila je.

Jesam esteta, ali ako ne mogu s nekim da provodim kvalitetno vreme, ako nemam osećaj da od te osobe ili našeg odnosa mogu nešto da naučim, ne znači mi mnogo što imam lep pogled”, rekla je pevačica koja je nedavno izjavila da razmišlja o porodici.

“Udaja i dete veliki su izazovi, a ja sam žena uvek spremna za izazove”, zaključila je pevačica.