in

Milica Pavlović ulovila tenisera: Krajinović pevačicin dečko?!


Iako Milica Pavlović krije svoj ljubavni život, ne polazi joj baš uvek za rukom da sve detalje sačuva samo za sebe.

Prema navodima portala Pink.rs i izvora upućenog u život mlade pevačice, ona se viđala sa teniserom Filipom Krajinovićem u vreme dok je njegova veza sa voditeljkom Ninom Radulovič bila u ozbiljnoj krizi!

Pavlovićeva i Krajinović se, navodno, poznaju još od 2009. godine, otkada su veoma bliski.

„Milica i Filip se odlično poznaju, često su se kretali u istom društvu. Još pre osam godina njih dvoje su počeli da se druže, tada su se viđali intenzivno, a odnos su obnovili početkom marta ove godine. Baš tada je Filip prekinuo vezu s Ninom,“ počeo je izvor.

„On je tada Milici počeo da šalje poruke, na koje je ona uredno odgovarala. Nekoliko puta su zajedno viđeni na piću. Očigledno je da je Krajinović hteo da napravi ljubomornom dugonogu Ninu, jer čim se s njom pomirio, zaboravio je pevačicu. Ali, čuju se povremeno“ otkrio je izvor za Pink.rs i dodao je Milica dala sve od sebe da se za ovo ne sazna.

Ove priče su ponovo podgrejane kada je magazin SVET, objavio Filipove fotografije ispred zgrade u kojoj živi Milica Pavlović.

Milici Pavlović je mega uspešna na poslovnom planu, a kako sama kaže, nije baš idealno na polju ljubavi.

„Neće me, to poglavlje u mom životu jako teško ide. Lažem, postoji neko, ali samo dopisivanje, ne ume čovek da se snađe,“ pričala je Milica svojevremeno.

Pevačica nije želela da kaže šta je potrebno da bi neko osvojio njeno srce. „Ako bih sad rekla, taj bi me neko osvojio, mora sam da nađe put do mog srca,“ istakla je pevačica.