Prati nas

Extra

Milica Pavlović: Zovu me Bunibrod je rmisle da će tako da me ponize, ali ja sam svesna sebe.

Pevačica Milica Pavlović retko govori o svom privatnom životu, ali sada je progovorila o detaljima iz njenog života za koje nismo znali.

“Veoma sam ponosna na svoje poreklo i detinjstvo koje sam provela u Bunibrodu, jer sam upravo u tom malom mestu naučila sve što znam o životu. Odrasla sam okružena dobrim ljudima, koji imaju dobre namere i sigurno da je sve to uticalo i na moj karakter. Iako su često pokušavali da me ponize ismevajući moje rodno mesto i nazivajući me Bunibrod, moja prednost je što sam svesna sebe i što nikad ne bih doživela kao poniženje nešto na šta sam ponosna u životu,” istakla je Pavlovićeva.

Kaže da joj detinjstvo nije bilo tipično.

“Moje odrastanje je bilo znatno drugačije, prvo zbog toga što su me podizali i vaspitavali baka i deka. Oni su imali dosta godina kad sam se rodila, mnogo životnog iskustva, ali nikad im nije bilo teško da učine za mene apsolutno sve što je neophodno. S druge strane, uvek su se trudili da mi maksimalno posvete pažnju, da budem lepo vaspitana i svesna sebe, i njima dugujem što sam izrasla u ovakvu osobu i sav uspeh koji sam postigla,” dodala je pevačica.

“Jedan period svog života, negde pred samo takmičenje “Zvezda Granda”, provela sam kod svog oca u Švajcarskoj. Tada sam paralelno išla u školu i radila honorarni posao. Oduvek sam bila puna energije i želela da uzmem sve što mi je nadohvat ruke. Novac i glamur nikada nisu bili presudni, jer da je drugačije, ja bih sve što sam zaradila do sada uložila u stanove, automobile i skupu odeću, a ne u studijske albume, spotove i nastupe,” kazala je Milica.

San o tome da bude pevačica nastao je još u najranijem detinstvu.

“Oduvek sam maštala o tome da budem uspešna pevačica, da svoju energiju i emociju prenesem na druge ljude, i kada sam dobila tu priliku i poverenje publike, shvatila sam da ne želim to da prokockam. Svu snagu sam usmerila ka svojim ciljevima i mislim da nisam pogrešila,” zaključila je.  (Srbija Danas)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top