in

Milojko Pantić uhapšen: pijan udario u vozilo i pobegao


Poznati sportski komentator Milojko Pantić uhapšen je sinoć, nakon što je svojim automobilom „ford fokus“ udario u vozilo interventne jedinice na Novom Beogradu.

Kako piše Blic, Pantić je u nedelju oko 23.30 sati na Starom sajmištu udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice.

List piše da je Pantić potom pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru. Ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, uhapsila. U incidentu nije bilo povređenih.

„U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu dogodila se nezgoda tako što M. P. (1947), vozač automobila ‘ford fokus’, nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ‘obavezno zaustavljanje – stop’, već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice ‘micubiši pajero'“, navodi se u odgovoru MUP-a dostavljenom Tanjugu.

„Nakon nezgode, vozač se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta. Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice. Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policije koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alkotest je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi. Vozaču vozila ‘ford fokus’ je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja,“ navodi MUP.